Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Dušený špenát

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 35min
Nutriční hodnoty
48 kalorií 0.0g cukrů 1.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Špenát podusíme ve vývaru s tukem do měkka a prolisujeme. Jíšku naředíme vývarem, umícháme v omáčku a přidáme prolisovaný špenát. Osolíme, okořeníme.


Přidat na Pinterest
Kateřina Růžičková

28. 06. 2013, Recept navštíven: 1537x


Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Jiná úprava, zajímavá, ale přidala bych česnek a hlavně trošku mléka - kys. šťavelová.
Přidané ingredience: česnek, mléko

01. 07. 2013, 06:01

Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Také mi v receptu chybí česnek a mléko, ale kdo má špenát rád, bude mu chutnat jakákoliv jeho úprava.
Přidané ingredience: Česnek

10. 09. 2013, 07:24

planeta
Restaurant_star
špenát dělávám podobně, bez jíšky a nakonec přidávám jedno vejce
Přidané ingredience: vejce

19. 02. 2014, 07:08

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
špenát dělám, ale bez vývaru

26. 01. 2015, 09:04

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím to podobne

25. 12. 2015, 17:50

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
davam aj cesnak

26. 12. 2015, 15:41

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dava m cesnak a vývar

27. 12. 2015, 18:17

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s cesnakom vyborné

23. 10. 2016, 20:13

Přidat komentář

Facebook komentáře