Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Dušený špenát

Dušený špenát

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 35min
Nutriční hodnoty
48 kalorií 0.0g cukrů 1.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Špenát podusíme ve vývaru s tukem do měkka a prolisujeme. Jíšku naředíme vývarem, umícháme v omáčku a přidáme prolisovaný špenát. Osolíme, okořeníme.


Kateřina Růžičková

28. 06. 2013, Recept navštíven: 1130x


Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Jiná úprava, zajímavá, ale přidala bych česnek a hlavně trošku mléka - kys. šťavelová.
Přidané ingredience: česnek, mléko

01. 07. 2013, 06:01

Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Také mi v receptu chybí česnek a mléko, ale kdo má špenát rád, bude mu chutnat jakákoliv jeho úprava.
Přidané ingredience: Česnek

10. 09. 2013, 07:24

planeta
Restaurant_star
špenát dělávám podobně, bez jíšky a nakonec přidávám jedno vejce
Přidané ingredience: vejce

19. 02. 2014, 07:08

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
špenát dělám, ale bez vývaru

26. 01. 2015, 09:04

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím to podobne

25. 12. 2015, 17:50

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
davam aj cesnak

26. 12. 2015, 15:41

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dava m cesnak a vývar

27. 12. 2015, 18:17

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s cesnakom vyborné

23. 10. 2016, 20:13

Přidat komentář

Facebook komentáře