Dušený špenát

Obtížnost

Čas přípravy

5min
Čas vaření
30min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

48 kalorií
0.0g cukrů
1.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Špenát podusíme ve vývaru s tukem do měkka a prolisujeme. Jíšku naředíme vývarem, umícháme v omáčku a přidáme prolisovaný špenát. Osolíme, okořeníme.

přidejte na:

Další recepty


Přidat recenzi
Roxana
Jiná úprava, zajímavá, ale přidala bych česnek a hlavně trošku mléka - kys. šťavelová.
Přidané ingredience: česnek, mléko

01. 07. 2013, 06:01

Chybí obrázek
Také mi v receptu chybí česnek a mléko, ale kdo má špenát rád, bude mu chutnat jakákoliv jeho úprava.
Přidané ingredience: Česnek

10. 09. 2013, 07:24

Chybí obrázek
špenát dělávám podobně, bez jíšky a nakonec přidávám jedno vejce
Přidané ingredience: vejce

19. 02. 2014, 07:08

Chybí obrázek
špenát dělám, ale bez vývaru

26. 01. 2015, 09:04

Chybí obrázek
robím to podobne

25. 12. 2015, 17:50

Chybí obrázek
davam aj cesnak

26. 12. 2015, 15:41

Chybí obrázek
dava m cesnak a vývar

27. 12. 2015, 18:17

Chybí obrázek
s cesnakom vyborné

23. 10. 2016, 20:13

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.