Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Dvojbarevný bochník

Dvojbarevný bochník

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 10min
Nutriční hodnoty
4668 kalorií 9.0g cukrů 27.0g tuků 112.0g bílkovin

Příprava

Maslo vyšľaháme so soľou, s kryštálovým a vanilkovým cukrom dopenista, potom po jednom zašľaháme vajcia. Pridáme oba druhy múky s práškom do pečiva a dobre premiešame. Prilejeme mlieko a vypracujeme hladké cesto. Tretinu odoberieme a odložíme nabok. Formu na biskupský chlebíček vymastíme a časť cesta do nej vylejeme. Do odloženého cesta preosejeme kakao a premiešame. Tmavým cestom prelejeme svetlé a navrch vylejeme zvyšok svetlého cesta. Stierkou alebo vidličkou niekoľkokrát prejdeme cestom až po dno, aby sme vytvorili mramorový efekt. Formu dáme do predhriatej rúry a pri teplote 160 stupňov Celzia pečieme dozlatista. Upečený bochník necháme vychladnúť a vyberieme z formy. Povrch posypeme práškovým cukrom a nakrájame na plátky.


oriestok

11. 01. 2010, Recept navštíven: 1394x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý chutný bochník

16. 11. 2016, 20:35

Přidat komentář

Facebook komentáře