Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Dvojbarevný bochník

Dvojbarevný bochník
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 10min , porce

4668 kalorií, 9.0g cukrů, 27.0g tuků, 112.0g bílkovin

Příprava

Maslo vyšľaháme so soľou, s kryštálovým a vanilkovým cukrom dopenista, potom po jednom zašľaháme vajcia. Pridáme oba druhy múky s práškom do pečiva a dobre premiešame. Prilejeme mlieko a vypracujeme hladké cesto. Tretinu odoberieme a odložíme nabok. Formu na biskupský chlebíček vymastíme a časť cesta do nej vylejeme. Do odloženého cesta preosejeme kakao a premiešame. Tmavým cestom prelejeme svetlé a navrch vylejeme zvyšok svetlého cesta. Stierkou alebo vidličkou niekoľkokrát prejdeme cestom až po dno, aby sme vytvorili mramorový efekt. Formu dáme do predhriatej rúry a pri teplote 160 stupňov Celzia pečieme dozlatista. Upečený bochník necháme vychladnúť a vyberieme z formy. Povrch posypeme práškovým cukrom a nakrájame na plátky.

oriestok

11. 01. 2010, Recept navštíven: 1302x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Dvojbarevný bochník

Dvojbarevný bochník

Maslo vyšľaháme so soľou, s kryštálovým a vanilkovým cukrom dopenista, potom po jednom zašľaháme vajcia. Pr...

Zobrazit všechny podobné recepty k Dvojbarevný bochník Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý chutný bochník

16. 11. 2016, 20:35

Přidat komentář

Facebook komentáře