Chybějící obrázek

Dvojbarevný bochník

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

4668 kalorií
9.0g cukrů
27.0g tuků
112.0g bílkovin


Příprava

Maslo vyšľaháme so soľou, s kryštálovým a vanilkovým cukrom dopenista, potom po jednom zašľaháme vajcia. Pridáme oba druhy múky s práškom do pečiva a dobre premiešame. Prilejeme mlieko a vypracujeme hladké cesto. Tretinu odoberieme a odložíme nabok. Formu na biskupský chlebíček vymastíme a časť cesta do nej vylejeme. Do odloženého cesta preosejeme kakao a premiešame. Tmavým cestom prelejeme svetlé a navrch vylejeme zvyšok svetlého cesta. Stierkou alebo vidličkou niekoľkokrát prejdeme cestom až po dno, aby sme vytvorili mramorový efekt. Formu dáme do predhriatej rúry a pri teplote 160 stupňov Celzia pečieme dozlatista. Upečený bochník necháme vychladnúť a vyberieme z formy. Povrch posypeme práškovým cukrom a nakrájame na plátky.

přidejte na:
oriestok

11. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý chutný bochník

palino 16. 11. 2016, 20:35

Přidat komentář