Falešná pizza alias zapečená ciabatta
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
15min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
106
kalorií
0.0g
cukrů
7.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Ciabattu podélně rozkrojíme a na rozkroji ji lehce pokropíme olivovým olejem a pak ji potřeme steakovou omáčkou. Nadrobno nakrájíme cibulku a papriku, česnek nakrájíme na plátky a rajčata nakrájíme na tenká kolečka. Na lžíci oleje orestujeme cibulku, česnek a papriku, osolíme a opepříme, ke konci přidáme rajčata. Necháme vychladnout. Na předpřipravenou ciabattu dáme plátek šunky, směs zeleninky a nahoru přijde sýr. Dáme krátce zapéci, jen co se sýr roztopí. Podáváme s polníčkem.
Tip k receptu
Podáváme s polníčkem. Můžeme přidat i mozzarelu, houby nebo cuketu. Lze použít i jiné pečivo, ale věřte, že ciabatta je nejlepší.
Ajaja08. 08. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.