Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Falešná pizza alias zapečená ciabatta

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 25min , porce

106 kalorií, 0.0g cukrů, 7.0g tuků, 1.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Ciabattu podélně rozkrojíme a na rozkroji ji lehce pokropíme olivovým olejem a pak ji potřeme steakovou omáčkou. Nadrobno nakrájíme cibulku a papriku, česnek nakrájíme na plátky a rajčata nakrájíme na tenká kolečka. Na lžíci oleje orestujeme cibulku, česnek a papriku, osolíme a opepříme, ke konci přidáme rajčata. Necháme vychladnout. Na předpřipravenou ciabattu dáme plátek šunky, směs zeleninky a nahoru přijde sýr. Dáme krátce zapéci, jen co se sýr roztopí. Podáváme s polníčkem.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s polníčkem. Můžeme přidat i mozzarelu, houby nebo cuketu. Lze použít i jiné pečivo, ale věřte, že ciabatta je nejlepší.

Ajaja

08. 08. 2010, Recept navštíven: 3124x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Falešná pizza alias zapečená ciabatta

Falešná pizza alias zapečená ciabatta

Ciabattu podélně rozkrojíme a na rozkroji ji lehce pokropíme olivovým olejem a pak ji potřeme steakovou omá...

Zobrazit všechny podobné recepty k Falešná pizza alias zapečená ciabatta Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
ta toto je us taky dobri ze konec

katka vargova 17. 02. 2011, 15:18

Facebook komentáře