Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Fazolový guláš starého rančera

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 20min
Nutriční hodnoty
390 kalorií 12.0g cukrů 28.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Fazole si namočíme den předem do studené vody. Druhý den,povaříme spolu s bobkovým listem doměkka. Uzené maso povaříme a vývar uschováme. Maso nakrájíme na kostičky. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso, posypeme sladkou paprikou, přidáme kečup, zalijeme vývarem a přídáme fazole. Promícháme a zahustíme jíškou. Dochutíme česnekem. Podáváme s čerstvým chlebem a zapíjíme nejlépe pivem.


Přidat na Pinterest
Evík

22. 04. 2011, Recept navštíven: 3144x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný fazuľový guľáš

19. 05. 2017, 11:25

pavlinf
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velice lákavé.

19. 05. 2017, 13:48

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
fazuľový guľáš občas robím podla tohto receptu

13. 06. 2017, 12:14

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
fazuľový guľáš je dobrý

02. 07. 2017, 19:05

Přidat komentář

Facebook komentáře