Fazolový guláš starého rančera
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
390
kalorií
12.0g
cukrů
28.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Fazole si namočíme den předem do studené vody. Druhý den,povaříme spolu s bobkovým listem doměkka. Uzené maso povaříme a vývar uschováme. Maso nakrájíme na kostičky. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso, posypeme sladkou paprikou, přidáme kečup, zalijeme vývarem a přídáme fazole. Promícháme a zahustíme jíškou. Dochutíme česnekem. Podáváme s čerstvým chlebem a zapíjíme nejlépe pivem.
Evík22. 04. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.