Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Fazolový guláš starého rančera

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 20min
Nutriční hodnoty
390 kalorií 12.0g cukrů 28.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Fazole si namočíme den předem do studené vody. Druhý den,povaříme spolu s bobkovým listem doměkka. Uzené maso povaříme a vývar uschováme. Maso nakrájíme na kostičky. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso, posypeme sladkou paprikou, přidáme kečup, zalijeme vývarem a přídáme fazole. Promícháme a zahustíme jíškou. Dochutíme česnekem. Podáváme s čerstvým chlebem a zapíjíme nejlépe pivem.


Přidat na Pinterest
Evík

22. 04. 2011, Recept navštíven: 3024x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře