Fazolový guláš starého rančera

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

390 kalorií
12.0g cukrů
28.0g tuků
5.0g bílkovin


Příprava

Fazole si namočíme den předem do studené vody. Druhý den,povaříme spolu s bobkovým listem doměkka. Uzené maso povaříme a vývar uschováme. Maso nakrájíme na kostičky. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso, posypeme sladkou paprikou, přidáme kečup, zalijeme vývarem a přídáme fazole. Promícháme a zahustíme jíškou. Dochutíme česnekem. Podáváme s čerstvým chlebem a zapíjíme nejlépe pivem.

přidejte na:
Evík

22. 04. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný fazuľový guľáš
katka16031 19. 05. 2017, 13:25
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velice lákavé.
pavlinf 19. 05. 2017, 15:48
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
fazuľový guľáš občas robím podla tohto receptu
dušanka 13. 06. 2017, 14:14
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
fazuľový guľáš je dobrý
majka 02. 07. 2017, 21:05
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý fazuľový guľáš s udeným
Svetlana 17. 01. 2018, 21:05
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo výborný fazuľový šalát
palino 18. 11. 2018, 20:01