Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Feta marinovaná v tymiánovém oleji

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 10min
Nutriční hodnoty
1290 kalorií 6.0g cukrů 89.0g tuků 83.0g bílkovin

Příprava

Česnek nakrájíme na tenké plátky. Sušenou chilli papričku rozdrtíme.
Tymiánové lístky nasypeme do oleje a rozmixujeme ručním mixérem. Poté vmícháme česnek, chilli a hodně čerstvě nadrceného černého pepře (nesolíme, feta je dost slaná).
Můžeme přidat i trochu oleje z artyčoků, jestliže jsme použili konzervované. Přidat můžeme i olej ze sušených rajčat.
Fetu nakrájíme tak na 12 kusů a spolu s překrájenými rajčaty a artyčoky smícháme a dáme do mísy. Přidáme olivy a zalijeme bylinkovým olejem. Můžeme posypat tymiánem.
Necháme přes noc marinovat.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s chlebem. Artyčoky použijeme v konzervě, nebo si je předem uvaříme. Používáme pouze artyčoková srdíčka.


Přidat na Pinterest
sonizna

16. 11. 2015, Recept navštíven: 606x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná feta

17. 11. 2015, 19:46

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné

17. 11. 2015, 20:03

Pajunc
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Super!

21. 11. 2015, 18:11

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvelé

26. 12. 2015, 15:52

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
oblubeny recept na fetu

01. 09. 2016, 18:58

Přidat komentář

Facebook komentáře