Filé na rilský způsob
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
20min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
1592
kalorií
1.0g
cukrů
151.0g
tuků
8.0g
bílkovin
Příprava
Rybí filé nakrájíme na menší porce a opepříme. Necháme chvilku odležet.
Zatím si nakrájíme žampiony a kapii na malé nudličky a vmícháme je do rozšlehaných vajec. Přilijeme víno, osolíme a přidáme tolik hladké mouky, aby vzniklo středně husté těstíčko.
Kousky filé máčíme v těstíčku, dobře je těstíčkem obalíme a zvolna usmažíme na rozehřátém oleji.
Tip k receptu
Před podáváním můžeme hotové kousky filé jemně pokapat citronovou šťávou.
Angel 66621. 03. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.