Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Filé na rilský způsob

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
1592 kalorií 1.0g cukrů 151.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Rybí filé nakrájíme na menší porce a opepříme. Necháme chvilku odležet.
Zatím si nakrájíme žampiony a kapii na malé nudličky a vmícháme je do rozšlehaných vajec. Přilijeme víno, osolíme a přidáme tolik hladké mouky, aby vzniklo středně husté těstíčko.
Kousky filé máčíme v těstíčku, dobře je těstíčkem obalíme a zvolna usmažíme na rozehřátém oleji.

Bulb Tip k receptu

Před podáváním můžeme hotové kousky filé jemně pokapat citronovou šťávou.


Přidat na Pinterest
Angel 666

21. 03. 2011, Recept navštíven: 1818x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný spôsob prípravy file so šampionmi

15. 11. 2016, 11:16

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
file s použitím uvedených surovín je vynikajuce

10. 06. 2017, 20:07

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre file

12. 09. 2017, 20:04

Přidat komentář
Thumb
U nás v lese je medvědího česneku plno. Právě vera jsem si jej byla natrhat a hned jsem si jej dala do salátu k večeři.

Kurfürstová Marie 28. 03. 2011, 13:25

Facebook komentáře