Filé na rilský způsob

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
20min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

1592 kalorií
1.0g cukrů
151.0g tuků
8.0g bílkovin


Příprava

Rybí filé nakrájíme na menší porce a opepříme. Necháme chvilku odležet.
Zatím si nakrájíme žampiony a kapii na malé nudličky a vmícháme je do rozšlehaných vajec. Přilijeme víno, osolíme a přidáme tolik hladké mouky, aby vzniklo středně husté těstíčko.
Kousky filé máčíme v těstíčku, dobře je těstíčkem obalíme a zvolna usmažíme na rozehřátém oleji.

Tip k receptu

Před podáváním můžeme hotové kousky filé jemně pokapat citronovou šťávou.

přidejte na:
Angel 666

21. 03. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný spôsob prípravy file so šampionmi

palino 15. 11. 2016, 11:16

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
file s použitím uvedených surovín je vynikajuce

hanka 10. 06. 2017, 20:07

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobre file

dušanka 12. 09. 2017, 20:04

Přidat komentář
Chybějící obrázek
U nás v lese je medvědího česneku plno. Právě vera jsem si jej byla natrhat a hned jsem si jej dala do salátu k večeři.

Kurfürstová Marie 28. 03. 2011, 13:25