Filé v pivním těstíčku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
20min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

1020 kalorií
0.0g cukrů
18.0g tuků
119.0g bílkovin


Příprava

Rybí filé rozporcujeme, osolíme a obalíme v mouce. Z vajec, piva a mouky ušleháme těstíčko, které osolíme, opepříme. Porce filé namáčíme v těstíčku a prudce osmažíme po jedné straně. Když filé obrátíme, opékáme mírněji pod pokličkou. Filé při zachování tohoto postupu zůstane křehké.
Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a hlávkovým salátem a rajčaty.
Přeji dobré pochutnáníčko.

přidejte na:
jessynka

31. 03. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
file v pivnom cestíčku robím , je velmi dobré

hanka 26. 06. 2017, 13:23

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
klasika pivné robím cestíčko, robím podobne

Svetlana 02. 08. 2017, 18:54

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobré pivne cestíčko

katka16031 14. 08. 2017, 20:10

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

palino 30. 08. 2017, 20:42

Přidat komentář