Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Filé v pivním těstíčku

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
1020 kalorií 0.0g cukrů 18.0g tuků 119.0g bílkovin

Příprava

Rybí filé rozporcujeme, osolíme a obalíme v mouce. Z vajec, piva a mouky ušleháme těstíčko, které osolíme, opepříme. Porce filé namáčíme v těstíčku a prudce osmažíme po jedné straně. Když filé obrátíme, opékáme mírněji pod pokličkou. Filé při zachování tohoto postupu zůstane křehké.
Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a hlávkovým salátem a rajčaty.
Přeji dobré pochutnáníčko.


Přidat na Pinterest
jessynka

31. 03. 2010, Recept navštíven: 2015x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře