Filé v pivním těstíčku
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
20min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
1020
kalorií
0.0g
cukrů
18.0g
tuků
119.0g
bílkovin
Příprava
Rybí filé rozporcujeme, osolíme a obalíme v mouce. Z vajec, piva a mouky ušleháme těstíčko, které osolíme, opepříme. Porce filé namáčíme v těstíčku a prudce osmažíme po jedné straně. Když filé obrátíme, opékáme mírněji pod pokličkou. Filé při zachování tohoto postupu zůstane křehké.
Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a hlávkovým salátem a rajčaty.
Přeji dobré pochutnáníčko.
31. 03. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.