Filé v pivním těstíčku
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
20min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
1020
kalorií
0.0g
cukrů
18.0g
tuků
119.0g
bílkovin
Příprava
Rybí filé rozporcujeme, osolíme a obalíme v mouce. Z vajec, piva a mouky ušleháme těstíčko, které osolíme, opepříme. Porce filé namáčíme v těstíčku a prudce osmažíme po jedné straně. Když filé obrátíme, opékáme mírněji pod pokličkou. Filé při zachování tohoto postupu zůstane křehké.
Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a hlávkovým salátem a rajčaty.
Přeji dobré pochutnáníčko.
31. 03. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi
hanka 26. 06. 2017, 13:23

Svetlana 02. 08. 2017, 18:54

katka16031 14. 08. 2017, 20:10

palino 30. 08. 2017, 20:42
© 2022, Railsformers, s.r.o.