Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Francouzská cibulová polévka

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

720 kalorií, 10.0g cukrů, 16.0g tuků, 22.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Očistenú cibuľu pokrájame na tenké kolieska, opražíme na masti do zlata, zalejeme mäsovým vývarom, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, uvaríme do mäkka. Nakoniec polievku precedíme a pretrieme. Podávame v bujónových miskach tak, že do každej misky nalejeme polievku, navrch položíme tenky plátok opraženého sendviča alebo chleba, posypeme postrúhanym parmezánom a vložíme na niekoľko minút do vyhriatej rúry alebo do mikrovlnky.

Bulb Tip k receptu

Podľa chuti môžeme do polievky pridáť aj pažítku pokrájanú na drobno.

Jozef

12. 08. 2010, Recept navštíven: 2517x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Francouzská omeleta

Francouzská omeleta

Pánvičku rozehřejte na středním plameni. Vejce vyklepněte do misky a prošlehejte vidličkou, ale jen tak, ab...

Francouzská cibulačka

Francouzská cibulačka

Oloupanou cibuli nakrájíme na silná kolečka a lehce osmažíme na oleji. Zasypeme hladkou moukou a důkladne r...

Francouzská slepičí polévka

Francouzská slepičí polévka

Slepici naporcovanou na čtvrtky opečeme zprudka na másle. Přidáme litr vývaru, víno a přikryté vaříme asi p...

Francouzská cibulová polévka

Francouzská cibulová polévka

Očistenú cibuľu pokrájame na tenké kolieska, opražíme na masti do zlata, zalejeme mäsovým vývarom, osolíme,...

Francouzská celerovo - houbová polévka

Francouzská celerovo - houbová polévka

Celer oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. V hrnci rozpustíme margarín, přidáme celer a opékáme ho při st...

Zobrazit všechny podobné recepty k Francouzská cibulová polévka Link-arrow

Přidat recenzi
Ellis
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Přidala jsem na jemné plátky nakrájené dva stroužky česneku a musím říct, že polévka byla exkluzivní. Měla silnou chuť, ale přitom cibule nekřoupala mezi zuby. Rozhodně si myslím, že bude patřit mezi stálicemi. Bez bagetek se sýrem to ale není ono. Doporučuji
Přidané ingredience: česnek

12. 06. 2013, 10:03

Přidat komentář

Facebook komentáře