Francouzská cibulová polévka
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
720
kalorií
10.0g
cukrů
16.0g
tuků
22.0g
bílkovin
Příprava
Očistenú cibuľu pokrájame na tenké kolieska, opražíme na masti do zlata, zalejeme mäsovým vývarom, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, uvaríme do mäkka. Nakoniec polievku precedíme a pretrieme. Podávame v bujónových miskach tak, že do každej misky nalejeme polievku, navrch položíme tenky plátok opraženého sendviča alebo chleba, posypeme postrúhanym parmezánom a vložíme na niekoľko minút do vyhriatej rúry alebo do mikrovlnky.
Tip k receptu
Podľa chuti môžeme do polievky pridáť aj pažítku pokrájanú na drobno.
Jozef12. 08. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: česnek
Ellis 12. 06. 2013, 12:03
© 2024, Railsformers s.r.o.