Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Francouzská cibulová polévka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
720 kalorií 10.0g cukrů 16.0g tuků 22.0g bílkovin

Příprava

Očistenú cibuľu pokrájame na tenké kolieska, opražíme na masti do zlata, zalejeme mäsovým vývarom, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, uvaríme do mäkka. Nakoniec polievku precedíme a pretrieme. Podávame v bujónových miskach tak, že do každej misky nalejeme polievku, navrch položíme tenky plátok opraženého sendviča alebo chleba, posypeme postrúhanym parmezánom a vložíme na niekoľko minút do vyhriatej rúry alebo do mikrovlnky.

Bulb Tip k receptu

Podľa chuti môžeme do polievky pridáť aj pažítku pokrájanú na drobno.


Přidat na Pinterest
Jozef

12. 08. 2010, Recept navštíven: 2851x


Přidat recenzi
Ellis
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Přidala jsem na jemné plátky nakrájené dva stroužky česneku a musím říct, že polévka byla exkluzivní. Měla silnou chuť, ale přitom cibule nekřoupala mezi zuby. Rozhodně si myslím, že bude patřit mezi stálicemi. Bez bagetek se sýrem to ale není ono. Doporučuji
Přidané ingredience: česnek

12. 06. 2013, 10:03

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutná polievka,zaradená do jedálnička

02. 01. 2017, 19:51

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrá cibulačka

11. 03. 2017, 20:43

Přidat komentář

Facebook komentáře