Gateau au chocolat
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
5760
kalorií
13.0g
cukrů
375.0g
tuků
257.0g
bílkovin
Příprava
Čokoládu rozpustíme, zmiešame s maslom a kryštalovým cukrom a za stáleho miešania pridáme žĺtky a griotku. Z bielkov ušľaháme tuhy sneh, zamiešame doň mletý cukor a striedavo s posekanými mandľami a strúhankou ho primiešame do čokolády. Masu rozotrieme na vymastený plech na hrúbku prsta, povrchu pohadžeme zavaráne višne alebo čerešne bez kôstok a v stredne horúcej rúre pečieme cca 30 minút.
Tip k receptu
Môžeme použíť lieskové orechy a aj mliečnú čokoládu.
Jozef26. 10. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.