Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Gateau au chocolat

Gateau au chocolat

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
5760 kalorií 13.0g cukrů 375.0g tuků 257.0g bílkovin

Příprava

Čokoládu rozpustíme, zmiešame s maslom a kryštalovým cukrom a za stáleho miešania pridáme žĺtky a griotku. Z bielkov ušľaháme tuhy sneh, zamiešame doň mletý cukor a striedavo s posekanými mandľami a strúhankou ho primiešame do čokolády. Masu rozotrieme na vymastený plech na hrúbku prsta, povrchu pohadžeme zavaráne višne alebo čerešne bez kôstok a v stredne horúcej rúre pečieme cca 30 minút.

Bulb Tip k receptu

Môžeme použíť lieskové orechy a aj mliečnú čokoládu.


Jozef

26. 10. 2010, Recept navštíven: 2226x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře