Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Gnocchi s kuřecím masem na kari

Gnocchi s kuřecím masem na kari
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 35min , porce

1848 kalorií, 10.0g cukrů, 86.0g tuků, 88.0g bílkovin

Příprava

Gnocchi uvaříme dle návodu na obalu.
Kuřecí prsa si nakrájíme na tenké nudličky, cibuli nakrájíme na malé kostičky.
Na pánvi s olivovým olejem osmažíme cibulku dokud nezesklovatí, přidáme kuřecí maso a restujeme, dokud se nám nezatáhne bílkovina. Přidáme kari a restujeme další 3 minuty. Směs zastříkneme sojovou omáčkou a zalijeme smetanou ke šlehání. Chvíli povaříme a přidáme petržel. Nakonec povaříme ještě asi 2 minuty a smícháme s noky.

Sonia005

08. 12. 2010, Recept navštíven: 6814x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a smetanovou zálivkou

Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a smetanovou zálivkou

Rozehřejte gril v troubě. Na pánvi prudce osmažte kuřecí maso na kousky, nesolte. Noky uvařte podle návodu,...

Gnocchi s kuřecím masem na kari

Gnocchi s kuřecím masem na kari

Gnocchi uvaříme dle návodu na obalu. Kuřecí prsa si nakrájíme na tenké nudličky, cibuli nakrájíme na malé...

Zobrazit všechny podobné recepty k Gnocchi s kuřecím masem na kari Link-arrow

Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star
Kombinace kari a gnocchi mi moc nevyhovuje. Buď jedno, nebo druhé. Ale chutě jsou individuální...

12. 10. 2012, 12:37

Přidat komentář

Facebook komentáře