Grilovaná vepřová žebírka
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
20min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
1395
kalorií
69.0g
cukrů
3.0g
tuků
13.0g
bílkovin
Příprava
Vepřová žebírka nakrájíme na kousky. V míse smícháme kečup, olivový olej, med, sojovou omáčku, lžičku vinného octa, namletou cibuli, prolisované stroužky česneku, drcený pepř, odcený koriandr a podle chuti chilli koření. Přísady promícháme, do marinády vložíme žebírka, obalíme je v marinádě ze všech stran a necháme do druhého dne odležet. Poté opékáme zvolna z obou stran na grilu a potíráme marinádou. Podáváme s pečivem.
Beruska6407. 12. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.