Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Grilovaná vepřová žebírka

Grilovaná vepřová žebírka

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
1395 kalorií 69.0g cukrů 3.0g tuků 13.0g bílkovin

Příprava

Vepřová žebírka nakrájíme na kousky. V míse smícháme kečup, olivový olej, med, sojovou omáčku, lžičku vinného octa, namletou cibuli, prolisované stroužky česneku, drcený pepř, odcený koriandr a podle chuti chilli koření. Přísady promícháme, do marinády vložíme žebírka, obalíme je v marinádě ze všech stran a necháme do druhého dne odležet. Poté opékáme zvolna z obou stran na grilu a potíráme marinádou. Podáváme s pečivem.


Beruska64

07. 12. 2009, Recept navštíven: 3514x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná pochuťka

06. 10. 2016, 09:41

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
grilované rebierka velmi dobré

01. 03. 2017, 14:31

Přidat komentář

Facebook komentáře