Guláš z ledvinek a jater
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
414
kalorií
1.0g
cukrů
1.0g
tuků
7.0g
bílkovin
Příprava
Ledvinky omyjeme, rozkrojíme a vyčistíme. Omytá játra spolu s ledvinkami nakrájíme na kousky. Na sádle usmažíme cibuli do růžova a poté přidáme česnek, ledvinky a játra. Zamícháme, přiklopíme poklicí a za občasného zamíchání dusíme ve vlastní šťávě asi 30 - 45 minut - doměkka. Přidáme gulášové koření, chvilku povaříme a poté zahustíme moukou rozmíchanou ve studené vodě. Povaříme a odstavený guláš dochutíme dle potřeby solí. Guláš z ledvinek a jater podáváme s knedlíkem.
JanaB16. 01. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.