Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Guláš z ledvinek a jater

Guláš z ledvinek a jater

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 0min
Nutriční hodnoty
414 kalorií 1.0g cukrů 1.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Ledvinky omyjeme, rozkrojíme a vyčistíme. Omytá játra spolu s ledvinkami nakrájíme na kousky. Na sádle usmažíme cibuli do růžova a poté přidáme česnek, ledvinky a játra. Zamícháme, přiklopíme poklicí a za občasného zamíchání dusíme ve vlastní šťávě asi 30 - 45 minut - doměkka. Přidáme gulášové koření, chvilku povaříme a poté zahustíme moukou rozmíchanou ve studené vodě. Povaříme a odstavený guláš dochutíme dle potřeby solí. Guláš z ledvinek a jater podáváme s knedlíkem.


JanaB

16. 01. 2012, Recept navštíven: 2213x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobrý guláš

14. 04. 2016, 09:35

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam, uvidíme

21. 12. 2016, 13:41

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star
taky netradičný guľáš

01. 02. 2017, 10:55

Přidat komentář

Facebook komentáře