Guláš z ledvinek a jater

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

414 kalorií
1.0g cukrů
1.0g tuků
7.0g bílkovin


Příprava

Ledvinky omyjeme, rozkrojíme a vyčistíme. Omytá játra spolu s ledvinkami nakrájíme na kousky. Na sádle usmažíme cibuli do růžova a poté přidáme česnek, ledvinky a játra. Zamícháme, přiklopíme poklicí a za občasného zamíchání dusíme ve vlastní šťávě asi 30 - 45 minut - doměkka. Přidáme gulášové koření, chvilku povaříme a poté zahustíme moukou rozmíchanou ve studené vodě. Povaříme a odstavený guláš dochutíme dle potřeby solí. Guláš z ledvinek a jater podáváme s knedlíkem.

přidejte na:
JanaB

16. 01. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
palino
celkom dobrý guláš

14. 04. 2016, 09:35

hanka
vyskúšam, uvidíme

21. 12. 2016, 13:41

dušanka
taky netradičný guľáš

01. 02. 2017, 10:55

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.