Halali

Obtížnost

Čas přípravy

1h 0min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

2h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1296 kalorií
50.0g cukrů
5.0g tuků
37.0g bílkovin


Příprava

Očištěnou zeleninu nastrouháme na hrubém struhadle, podlijeme trochou vody přidáme koření a vaříme do měkka. Necháme vychladnout, vytáhneme bobkový list a rozmixujeme. Opět povaříme do zhoustnutí. Horké plníme do sklenic a sterilujeme 20 až 25 minut na 80°C. Směs používám na vaření svíčkové omáčky, ale i pod maso.

přidejte na:
Hloušková

21. 11. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
dušanka
dobrá hotovka k príprave sviečkovej

17. 11. 2016, 19:48

majka
zaujímavé a dobrý recept

17. 01. 2017, 20:13

palino
celkom zaujímavý recept

20. 09. 2017, 12:47

katka16031
može byť

10. 12. 2017, 18:44

Přidat komentář
Ajaja
Vlastně je to mořidlo...

Ajaja 22. 11. 2010, 20:24

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.