Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Halali

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 2h 0min
Nutriční hodnoty
1296 kalorií 50.0g cukrů 5.0g tuků 37.0g bílkovin

Příprava

Očištěnou zeleninu nastrouháme na hrubém struhadle, podlijeme trochou vody přidáme koření a vaříme do měkka. Necháme vychladnout, vytáhneme bobkový list a rozmixujeme. Opět povaříme do zhoustnutí. Horké plníme do sklenic a sterilujeme 20 až 25 minut na 80°C. Směs používám na vaření svíčkové omáčky, ale i pod maso.


Přidat na Pinterest
Hloušková

21. 11. 2010, Recept navštíven: 3497x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá hotovka k príprave sviečkovej

17. 11. 2016, 19:48

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavé a dobrý recept

17. 01. 2017, 20:13

Přidat komentář
Ajaja
Vlastně je to mořidlo...

Ajaja 22. 11. 2010, 20:24

Facebook komentáře