Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hašé z hovězího masa

Hašé z hovězího masa
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

1128 kalorií, 0.0g cukrů, 71.0g tuků, 73.0g bílkovin

Příprava

Z masti a múky pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme vývarom z hovädzieho mäsa, a povaríme na polohustú kašu. Pridáme zomleté hovädzie mäso, nadrobno nakrájanú zelenú petržlenovú vňať a vajce, krátko podusíme. Podávame so zemiakmi alebo varenou ryžou a so zeleninou.

Bulb Tip k receptu

Za mladých študentských čias bolo hašé z chlebom jedno z jedál podávaných na raňajkách.

Jozef

03. 10. 2010, Recept navštíven: 3492x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hašé z hovězího masa

Hašé z hovězího masa

Z masti a múky pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme vývarom z hovädzieho mäsa, a povaríme na polohustú...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hašé z hovězího masa Link-arrow
Thumb

Bylinkové brambory

Brambory si oloupeme, nakrájíme na kostičky a v míse promícháme s utřeným česnekem, pepřem, solí a kořením....

Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře