Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hlíva na smetaně a zázvoru

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 35min , porce

442 kalorií, 0.0g cukrů, 29.0g tuků, 18.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Hlívu nakrájíme na proužky.
Na oleji zpěníme nadrobno nasekanou cibuli, přidáme hlívu, osmahneme, osolíme, opepříme a zalijeme vývarem. Přidáme zázvor, sušený česnek a na mírnějším ohni dusíme asi 15 minut pod pokličkou.
Mouku rozmícháme v trošce vody a omáčku zahustíme. Ochutíme sojovou omáčkou a provaříme. Nakonec přilijeme smetanu, promícháme, dochutíme a můžeme vypnout.
Podáváme s vařeným bramborem.

Angel 666

20. 06. 2012, Recept navštíven: 2892x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hlíva na smetaně a zázvoru

Hlíva na smetaně a zázvoru

Hlívu nakrájíme na proužky. Na oleji zpěníme nadrobno nasekanou cibuli, přidáme hlívu, osmahneme, osolíme...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hlíva na smetaně a zázvoru Link-arrow
Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře