Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Horalský závin

Horalský závin

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
1590 kalorií 1.0g cukrů 13.0g tuků 52.0g bílkovin

Příprava

Zemiaky ošúpeme, opláchneme v studenej vode a nastrúhame. Dáme ich na sito a necháme odkvapkať do misy, potom vodu zlejeme.
Zemiaky sparíme horúcim mliekom a pridáme nadrobno posekané oškvarky, rozotretý cesnak, koreniny, soľ, strúhanku, hríby a vajíčka. Ak je cesto riedke, pridáme trochu múky, dobre premiešame. Pekáč potrieme masťou, nalejeme zemiakové cesto, zarovnáme a pečieme v rozohriatej rúre do ružova asi 20-30 minut.

Bulb Tip k receptu

Horúcu placku nožom skrútime ako závin a podávame s kyslou kapustou alebo hlávkovým šalátom.


Jozef

28. 11. 2011, Recept navštíven: 1532x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný zemiakovo škvarkový zavin

09. 11. 2016, 20:50

Přidat komentář

Facebook komentáře