Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Houbová paštika - terina

Houbová paštika - terina

Obtížnost Čas přípravy
45min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 2h 15min
Nutriční hodnoty
2232 kalorií 0.0g cukrů 182.0g tuků 78.0g bílkovin

Příprava

Na mäsovom mlynčeku pomelieme 160g šampiňónov, hríby a vychladnuté kuracie prsia.
Zvyšnú časť šampiňónov pokrájame na plátky, ktoré orestujeme v panvici na oleji. Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji spolu s nakrájanou slaninkou.Po vychladnutí všetko spolu s ryžou a vajciami pridáme k pomletej mase. Vmiešame orestované plátky šampiňónov, podľa chuti posolíme, ochutíme mletým čiernym korením, sušeným tymianom a spolu premiešame.
Okruhlu paštetovú formu vyložíme plátkami slaniny. Naplníme plnkou a vo vodnom kúpeli varíme 90 minút.
Vychladnutú paštetu vyklopíme, nakrájame, ozdobíme listkami čerstvého tymianu a polného šalátu.

Bulb Tip k receptu

Podávame s celozrnným pečivom.


Jozef

24. 10. 2011, Recept navštíven: 2887x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná paštika

30. 04. 2016, 18:48

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
paštika z čerstvých hub je skvelá

15. 11. 2016, 11:30

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept na hubovú paštiku

04. 03. 2017, 19:57

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hubová paštika celkom dobrá

09. 08. 2017, 19:14

Přidat komentář

Facebook komentáře