Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Houbové carpaccio

Houbové carpaccio

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 30min
Nutriční hodnoty
216 kalorií 0.0g cukrů 8.0g tuků 22.0g bílkovin

Příprava

Houby očistíme, nakrájíme na jemné plátky, rozdělíme na čtyři talíře a pokapeme citronovou šťávou. Opereme bazalku, lístky nakrájíme na jemné proužky. Omyjeme rajčata a bez tvrdé části kolem stopky nakrájíme na malé kostičky. Ocet smícháme se solí a zrnky pepře. Vmícháme olej, bazalku a kostičky rajčete. Zálivku rovnoměrně rozdělíme na houby. Nakrájíme nebo nastrouháme sýr - posypeme a můžeme carpaccio podávat.

Bulb Tip k receptu

Energetická hodnota 1 porce:
498 kJ/119 kcal
5 g bílkovin, 9 g tuků, 6g sacharidů


Alirtecka

02. 12. 2010, Recept navštíven: 2367x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborné využitie hub

31. 12. 2015, 16:46

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na carpaccio velmi dobrý

04. 03. 2017, 20:43

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné dobré jedlo

19. 03. 2017, 20:56

Přidat komentář

Facebook komentáře