Houbové carpaccio
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
0min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
216
kalorií
0.0g
cukrů
8.0g
tuků
22.0g
bílkovin
Příprava
Houby očistíme, nakrájíme na jemné plátky, rozdělíme na čtyři talíře a pokapeme citronovou šťávou. Opereme bazalku, lístky nakrájíme na jemné proužky. Omyjeme rajčata a bez tvrdé části kolem stopky nakrájíme na malé kostičky. Ocet smícháme se solí a zrnky pepře. Vmícháme olej, bazalku a kostičky rajčete. Zálivku rovnoměrně rozdělíme na houby. Nakrájíme nebo nastrouháme sýr - posypeme a můžeme carpaccio podávat.
Tip k receptu
Energetická hodnota 1 porce:
498 kJ/119 kcal
5 g bílkovin, 9 g tuků, 6g sacharidů
02. 12. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.