Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Houbové rizoto se zakysanou smetanou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
2196 kalorií 0.0g cukrů 98.0g tuků 51.0g bílkovin

Příprava

Na másle v hluboké pánvi osmahneme cibulku, slaninu a hříbky nakrájené nadrobno. Jakmile nám vše začíná zlátnout, nasypeme opláchnutou a okapanou rýži a necháme ji obalit v omastku. Jakmile vydává praskavý zvuk, zalijeme jí bílým vínem. Necháme vsáknout a přiléváme zeleninový vývar a dusíme tak dlouho, dokud není rýže měkká. Nakonec osolíme, opepříme a do krémového rizota vmícháme zakysanou smetanu. Vypneme a vmícháme ještě lžíci másla a půl hrnku strouhaného parmazánu. Podáváme sypané zbytkem parmazánu.


Přidat na Pinterest
Alakarte.cz

06. 08. 2012, Recept navštíven: 3918x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre zdrave lahke rizoto

30. 05. 2016, 09:48

Přidat komentář

Facebook komentáře