Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí kližka v omáčce

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 25min 1h 30min
Nutriční hodnoty
576 kalorií 0.0g cukrů 25.0g tuků 66.0g bílkovin

Příprava

Omyté hovězí maso nakrájíme na kostky a na másle v tlakovém hrnci opečeme. Poté ho posypeme paprikou, zamícháme a podlijeme trochou vody. Přidáme pepř, sůl, hořčici a celé stroužky česneku. Dle potřeby přidáme ještě vodu, hrnec uzavřeme a maso dusíme 60 - 75 minut do měkka. Ve sklence studené vody rozmícháme mouku a omáčku zahustíme. Hustou omáčku provaříme, přidáme na nudličky nakrájenou krkovičku a zjemníme smetanou. Podáváme s houskovým knedlíkem.


Přidat na Pinterest
JanaB

21. 05. 2012, Recept navštíven: 2954x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

04. 09. 2016, 19:35

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo vyborný recept

02. 02. 2017, 11:42

Přidat komentář

Facebook komentáře