Hovězí kližka v omáčce
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
1h 25min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
576
kalorií
0.0g
cukrů
25.0g
tuků
66.0g
bílkovin
Příprava
Omyté hovězí maso nakrájíme na kostky a na másle v tlakovém hrnci opečeme. Poté ho posypeme paprikou, zamícháme a podlijeme trochou vody. Přidáme pepř, sůl, hořčici a celé stroužky česneku. Dle potřeby přidáme ještě vodu, hrnec uzavřeme a maso dusíme 60 - 75 minut do měkka. Ve sklence studené vody rozmícháme mouku a omáčku zahustíme. Hustou omáčku provaříme, přidáme na nudličky nakrájenou krkovičku a zjemníme smetanou. Podáváme s houskovým knedlíkem.
JanaB21. 05. 2012
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.