Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí kostky v houbách

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 20min 1h 30min
Nutriční hodnoty
918 kalorií 3.0g cukrů 45.0g tuků 25.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na kostky a oloupanou cibuli na drobno. Na oleji v tlakovém hrnci usmažíme cibuli do růžova, přidáme nakrájené maso, osmahneme a podlijeme namočenými houbami i s vodou. Přidáme bujon, pepř, houbové koření, hořčici a vrchovatou lžíci na jemno nastrouhané mrkve. Dle potřeby přidáme ještě vodu, hrnec uzavřeme a dusíme do změknutí masa. Zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody, provaříme a dochutíme solí. Podáváme s vařenými těstovinami.


Přidat na Pinterest
JanaB

04. 10. 2012, Recept navštíven: 2504x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
bujón bych nahradila domácím vývarem
Přidané ingredience: vývar

22. 05. 2014, 08:23

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s domacim vyvarom je to chutnejšie

12. 02. 2016, 11:21

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný vdacný recept

21. 02. 2016, 09:57

Přidat komentář

Facebook komentáře