Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hovězí plátky na pivě

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 0min , porce

280 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 1.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a společně s cibulí opečeme. Zalijeme vývarem, přidáme nové koření a dusíme doměkka. Plátky vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou a osmahneme. Zalijeme pivem, povaříme, vložíme maso a prohřejeme. Druhou cibuli osmahnene společně s párkem a klademe na plátky roštěnek.

Mall

29. 11. 2009, Recept navštíven: 1557x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hovězí plátky na pivě

Hovězí plátky na pivě

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a společně s cibulí opečeme. Zalijeme vývarem, přidáme nové koření...

Hovězí plátky na slanině

Hovězí plátky na slanině

Roštěnky očistíme, opláchneme, naklepeme a na okrajích nařízneme. Drobně nakrájenou slaninu a cibuli zpěním...

Plněné hovězí plátky

Plněné hovězí plátky

Plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Šunku a zeleninu nakrájíme na nudličky, promícháme a asi polovinu nav...

Hovězí plátky po znojemsku

Hovězí plátky po znojemsku

Plátky masa omyjeme a osušíme papírovou útěrkou. Osolíme je a opepříme a zaprášíme moukou. Necháme chvíli s...

Hovězí plátky s celerem a jablkem

Hovězí plátky s celerem a jablkem

Plátky hovězího masa dobře naklepeme, osolíme a opepříme. Do kastrolu dáme mírně zahřát olej, na který vlož...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hovězí plátky na pivě Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
variacia sa mi zda lepšia a chutnejšia

24. 11. 2016, 21:12

Přidat komentář
kaccka
Jiná variace: Plátky roštěnek, 2 lžíce sádla, 1 cibule, 1/2 hrnku piva, sůl, pepř, 1 lžička hladké mouky. Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na sádlo zprudka osmahnout. Opečené je vyjmeme a na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Roštěnky vložíme zpět, podlijeme je pivem a dusíme doměkka, pokud bude potřeba lze dolít trocha vody. Maso vyjmeme ze šťávy, šťávu vydusíme do tuku a zaprášíme moukou. Dobře zamícháme, zalijeme vodou a ještě povaříme. Roštěnky vložíme zpět prohřát.

kaccka 30. 01. 2010, 01:35

Edita
Včera jsem dělala a přidávám fotečky! Vyvařte dobře pivo, protože jinak to bude hořké!!! :-)

Edita 01. 02. 2012, 06:46

Facebook komentáře