Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí plátky na pivě

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
280 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a společně s cibulí opečeme. Zalijeme vývarem, přidáme nové koření a dusíme doměkka. Plátky vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou a osmahneme. Zalijeme pivem, povaříme, vložíme maso a prohřejeme. Druhou cibuli osmahnene společně s párkem a klademe na plátky roštěnek.


Přidat na Pinterest
Mall

29. 11. 2009, Recept navštíven: 1724x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
variacia sa mi zda lepšia a chutnejšia

24. 11. 2016, 21:12

Přidat komentář
kaccka
Jiná variace: Plátky roštěnek, 2 lžíce sádla, 1 cibule, 1/2 hrnku piva, sůl, pepř, 1 lžička hladké mouky. Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na sádlo zprudka osmahnout. Opečené je vyjmeme a na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Roštěnky vložíme zpět, podlijeme je pivem a dusíme doměkka, pokud bude potřeba lze dolít trocha vody. Maso vyjmeme ze šťávy, šťávu vydusíme do tuku a zaprášíme moukou. Dobře zamícháme, zalijeme vodou a ještě povaříme. Roštěnky vložíme zpět prohřát.

kaccka 30. 01. 2010, 01:35

Edita
Včera jsem dělala a přidávám fotečky! Vyvařte dobře pivo, protože jinak to bude hořké!!! :-)

Edita 01. 02. 2012, 06:46

Facebook komentáře