Hovězí plátky s celerem a jablkem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 25min

Celkový čas

1h 40min

Porce


Nutriční hodnoty

190 kalorií
0.0g cukrů
15.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Plátky hovězího masa dobře naklepeme, osolíme a opepříme. Do kastrolu dáme mírně zahřát olej, na který vložíme hovězí plátky a ihned je přiklopíme poklicí. Velmi zvolna dusíme asi 10 minut, než maso pustí šťávu a poté obrátíme. Dusíme do vydušení a teprve potom podlijeme vodou. Až jsou plátky masa skoro měkké, tak přidáme nastrouhaný celer a jablko, které dusíme ještě asi 10 minut. V troše studené vody rozmícháme hořčici, škrob a přilijeme k masu. Krátce povaříme a odstavíme. Hovězí plátky podáváme s bramborovým knedlíkem.

přidejte na:
JanaB

16. 02. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutne pripravené hovadzie plátky

dušanka 20. 02. 2017, 19:55

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborný chutný recept

hanka 08. 03. 2017, 21:32

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi chutný recept

Svetlana 23. 10. 2017, 21:31

Přidat komentář