Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí plátky s celerem a jablkem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 25min 1h 40min
Nutriční hodnoty
190 kalorií 0.0g cukrů 15.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Plátky hovězího masa dobře naklepeme, osolíme a opepříme. Do kastrolu dáme mírně zahřát olej, na který vložíme hovězí plátky a ihned je přiklopíme poklicí. Velmi zvolna dusíme asi 10 minut, než maso pustí šťávu a poté obrátíme. Dusíme do vydušení a teprve potom podlijeme vodou. Až jsou plátky masa skoro měkké, tak přidáme nastrouhaný celer a jablko, které dusíme ještě asi 10 minut. V troše studené vody rozmícháme hořčici, škrob a přilijeme k masu. Krátce povaříme a odstavíme. Hovězí plátky podáváme s bramborovým knedlíkem.


Přidat na Pinterest
JanaB

16. 02. 2012, Recept navštíven: 1681x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne pripravené hovadzie plátky

20. 02. 2017, 19:55

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný chutný recept

08. 03. 2017, 21:32

Přidat komentář

Facebook komentáře