Hovězí plátky s celerem a jablkem

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 25min

Celkový čas

1h 40min

Porce


Nutriční hodnoty

190 kalorií
0.0g cukrů
15.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Plátky hovězího masa dobře naklepeme, osolíme a opepříme. Do kastrolu dáme mírně zahřát olej, na který vložíme hovězí plátky a ihned je přiklopíme poklicí. Velmi zvolna dusíme asi 10 minut, než maso pustí šťávu a poté obrátíme. Dusíme do vydušení a teprve potom podlijeme vodou. Až jsou plátky masa skoro měkké, tak přidáme nastrouhaný celer a jablko, které dusíme ještě asi 10 minut. V troše studené vody rozmícháme hořčici, škrob a přilijeme k masu. Krátce povaříme a odstavíme. Hovězí plátky podáváme s bramborovým knedlíkem.

přidejte na:
JanaB

16. 02. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
chutne pripravené hovadzie plátky

20. 02. 2017, 19:55

Chybí obrázek
výborný chutný recept

08. 03. 2017, 21:32

Chybí obrázek
veľmi chutný recept

23. 10. 2017, 21:31

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.