Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

HRK HRK buchta

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

3040 kalorií, 0.0g cukrů, 197.0g tuků, 48.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Smícháme mouku, cukr, olej, vejce a kypřící prášek do pečiva. Vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Pečeme 15-20 minut v předehřáté troubě. Mezitím si připravíme krém. Ztužovač, šlehačku, pudink (bez vaření), ananas i šťávu z konzervy dáme do nádoby, uzavřeme víkem a hrkáme, dokud se nespojí v krém. Na upečený korpus namažeme připravený krém.

Bulb Tip k receptu

Krém můžeme připravit také za pomoci šlehače. Ale v tomto případě ovoce vmícháme až nakonec.
Navrch krému můžeme pocákat rozpuštěnou čokoládu.

kaccka

15. 11. 2009, Recept navštíven: 6216x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
HRK HRK buchta

HRK HRK buchta

Smícháme mouku, cukr, olej, vejce a kypřící prášek do pečiva. Vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. ...

Zobrazit všechny podobné recepty k HRK HRK buchta Link-arrow

Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star
Zhotovení mi trvá krátce, protože vlastně jen "nahrkám" krém. Jinak používám hotový pišotový korpus. Tento moučník připravuji tehdy, když jsem v časové tísni a potřebuji nabídnout pohoštění, které nezklame a chutná.

22. 09. 2012, 22:17

Přidat komentář
Angel 666
Tuhle buchtu zkoušel aspoň jednou asi každý. Nám chutná nejvíc s mandarinkami. Dneska jsem po čase opět dělala mandarinkovou verzi, tak můžu přidat fotku :o).

Angel 666 30. 01. 2011, 19:11

Facebook komentáře