HRK HRK buchta
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
3040
kalorií
0.0g
cukrů
197.0g
tuků
48.0g
bílkovin
Příprava
Smícháme mouku, cukr, olej, vejce a kypřící prášek do pečiva. Vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Pečeme 15-20 minut v předehřáté troubě. Mezitím si připravíme krém. Ztužovač, šlehačku, pudink (bez vaření), ananas i šťávu z konzervy dáme do nádoby, uzavřeme víkem a hrkáme, dokud se nespojí v krém. Na upečený korpus namažeme připravený krém.
Tip k receptu
Krém můžeme připravit také za pomoci šlehače. Ale v tomto případě ovoce vmícháme až nakonec.
Navrch krému můžeme pocákat rozpuštěnou čokoládu.
15. 11. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenziAjaja 23. 09. 2012, 00:17
© 2024, Railsformers s.r.o.