Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

HRK HRK buchta

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
3040 kalorií 0.0g cukrů 197.0g tuků 48.0g bílkovin

Příprava

Smícháme mouku, cukr, olej, vejce a kypřící prášek do pečiva. Vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Pečeme 15-20 minut v předehřáté troubě. Mezitím si připravíme krém. Ztužovač, šlehačku, pudink (bez vaření), ananas i šťávu z konzervy dáme do nádoby, uzavřeme víkem a hrkáme, dokud se nespojí v krém. Na upečený korpus namažeme připravený krém.

Bulb Tip k receptu

Krém můžeme připravit také za pomoci šlehače. Ale v tomto případě ovoce vmícháme až nakonec.
Navrch krému můžeme pocákat rozpuštěnou čokoládu.


Přidat na Pinterest
kaccka

15. 11. 2009, Recept navštíven: 6756x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star
Zhotovení mi trvá krátce, protože vlastně jen "nahrkám" krém. Jinak používám hotový pišotový korpus. Tento moučník připravuji tehdy, když jsem v časové tísni a potřebuji nabídnout pohoštění, které nezklame a chutná.

22. 09. 2012, 22:17

Přidat komentář
Angel 666
Tuhle buchtu zkoušel aspoň jednou asi každý. Nám chutná nejvíc s mandarinkami. Dneska jsem po čase opět dělala mandarinkovou verzi, tak můžu přidat fotku :o).

Angel 666 30. 01. 2011, 19:11

Facebook komentáře