Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Italské vepřové řízky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 35min , porce

304 kalorií, 1.0g cukrů, 5.0g tuků, 13.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Vejce rozšleháme, osolíme, opepříme, přimícháme prolisovaný česnek, jednu lžíci mouky, jemně nastrouhaný parmazán a olivový olej.
Maso naklepáme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce, ochucených vejcích a strouhance. Řízky vysmažíme na oleji a položíme na papírový obrousek okapat.
Podáváme se zeleninovým salátem a bramborami nebo rýží.

uschi3

02. 05. 2010, Recept navštíven: 4124x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Italské vepřové řízky

Italské vepřové řízky

Vejce rozšleháme, osolíme, opepříme, přimícháme prolisovaný česnek, jednu lžíci mouky, jemně nastrouhaný pa...

Zobrazit všechny podobné recepty k Italské vepřové řízky Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Bezva recept. Dělávám velmi často.
Přidané ingredience: špetka chilli

12. 02. 2013, 11:37

Přidat komentář

Facebook komentáře