Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Italské vepřové řízky

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
304 kalorií 1.0g cukrů 5.0g tuků 13.0g bílkovin

Příprava

Vejce rozšleháme, osolíme, opepříme, přimícháme prolisovaný česnek, jednu lžíci mouky, jemně nastrouhaný parmazán a olivový olej.
Maso naklepáme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce, ochucených vejcích a strouhance. Řízky vysmažíme na oleji a položíme na papírový obrousek okapat.
Podáváme se zeleninovým salátem a bramborami nebo rýží.


Přidat na Pinterest
uschi3

02. 05. 2010, Recept navštíven: 4388x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Bezva recept. Dělávám velmi často.
Přidané ingredience: špetka chilli

12. 02. 2013, 11:37

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
oblubený dobrý recept

02. 01. 2017, 19:56

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo skvelé rezne

21. 03. 2017, 19:16

Přidat komentář

Facebook komentáře