Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jahodovo - ananasová bublanina

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

2920 kalorií, 6.0g cukrů, 172.0g tuků, 75.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Žloutky a cukr vyšleháme, přidáme měkké máslo, mandle, prosátou mouku, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Těsto rozetřeme na vymazaný plech, poklademe okapaným ovocem a upečeme. Pečeme při 180 stupních asi 20 minut.

uschi3

29. 04. 2010, Recept navštíven: 3123x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jahodovo - melounový salát

Jahodovo - melounový salát

Jahody opláchneme, prekrojíme, melón nakrájame na trojuholníky, naaranžujeme na tanier, posypeme čučoriedka...

Jahodovo - ananasová bublanina

Jahodovo - ananasová bublanina

Žloutky a cukr vyšleháme, přidáme měkké máslo, mandle, prosátou mouku, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků....

Jahodovo - karamelové košíčky

Jahodovo - karamelové košíčky

Z mouky, 280 g másla, moučkového cukru, žloutků, vanilky a trochy citronové kůry připravíme křehké těsto, k...

Jahodovo - třešňová polévka

Jahodovo - třešňová polévka

Do 250 ml vody dáme jahody, vypeckované třešně, cukr a pár lístků máty. Vše přivedeme k varu, malou chvilku...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jahodovo - ananasová bublanina Link-arrow

Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
bublaniny jsou vděčné po celý rok. Dávám i strouhanou čokoládu dovnitř na vylepšení.
Přidané ingredience: Výborná

23. 03. 2013, 22:29

Přidat komentář
veerac
Co děláš s tou šťávou z kompotů?

veerac 07. 12. 2011, 00:37

Facebook komentáře