Jahodovo - ananasová bublanina

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

2920 kalorií
6.0g cukrů
172.0g tuků
75.0g bílkovin


Příprava

Žloutky a cukr vyšleháme, přidáme měkké máslo, mandle, prosátou mouku, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Těsto rozetřeme na vymazaný plech, poklademe okapaným ovocem a upečeme. Pečeme při 180 stupních asi 20 minut.

přidejte na:
uschi3

29. 04. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Roxana
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
bublaniny jsou vděčné po celý rok. Dávám i strouhanou čokoládu dovnitř na vylepšení.
Přidané ingredience: Výborná

Roxana 23. 03. 2013, 22:29

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
klasická dobrá jednoduchá bublanina

majka 08. 06. 2017, 11:29

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
bublanina dobrá

katka16031 18. 10. 2017, 12:46

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept na bublaninu

Svetlana 02. 12. 2017, 21:36

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborná bublanina

hanka 07. 01. 2018, 20:56

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrá bublanina, niet čo pokaziť

palino 11. 04. 2018, 19:42

Přidat komentář
veerac
Co děláš s tou šťávou z kompotů?

veerac 07. 12. 2011, 00:37