Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jarní platýs s bylinkami

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 20min
Nutriční hodnoty
244 kalorií 0.0g cukrů 27.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Platýse nařízneme na kůži. Osolíme a opepříme ho.
Z utřeného česneku, poloviny oleje, šťávy z poloviny limetky, koriandru a petrželky připravíme pastu, kterou potřeme rybu zvenku i zevnitř i do naříznutých částí.
Pečeme 10 minut na 180 °C.
Podáváme posypané koriandrem a petrželkou.

Bulb Tip k receptu

Platýse nemusíme péct dlouho.


Přidat na Pinterest
sonizna

10. 02. 2016, Recept navštíven: 535x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

11. 02. 2016, 10:03

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo velmi dobre

02. 05. 2016, 10:09

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept velmi dobrý aj chuťovo

22. 08. 2016, 19:28

Přidat komentář

Facebook komentáře