Jarní platýs s bylinkami

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
10min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

244 kalorií
0.0g cukrů
27.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Platýse nařízneme na kůži. Osolíme a opepříme ho.
Z utřeného česneku, poloviny oleje, šťávy z poloviny limetky, koriandru a petrželky připravíme pastu, kterou potřeme rybu zvenku i zevnitř i do naříznutých částí.
Pečeme 10 minut na 180 °C.
Podáváme posypané koriandrem a petrželkou.

Tip k receptu

Platýse nemusíme péct dlouho.

přidejte na:
Chybí obrázek

10. 02. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyskúšam

11. 02. 2016, 10:03

Chybí obrázek
chuťovo velmi dobre

02. 05. 2016, 10:09

Chybí obrázek
recept velmi dobrý aj chuťovo

22. 08. 2016, 19:28

Chybí obrázek
takto pripravený recept mi velmi chutil

16. 06. 2019, 19:28

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.