Jarní platýs s bylinkami
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
10min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
244
kalorií
0.0g
cukrů
27.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Platýse nařízneme na kůži. Osolíme a opepříme ho.
Z utřeného česneku, poloviny oleje, šťávy z poloviny limetky, koriandru a petrželky připravíme pastu, kterou potřeme rybu zvenku i zevnitř i do naříznutých částí.
Pečeme 10 minut na 180 °C.
Podáváme posypané koriandrem a petrželkou.
Tip k receptu
Platýse nemusíme péct dlouho.
sonizna10. 02. 2016
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
dušanka 11. 02. 2016, 10:03

katka16031 02. 05. 2016, 10:09

palino 22. 08. 2016, 19:28

Svetlana 16. 06. 2019, 19:28
© 2021, Railsformers, s.r.o.