Jarní platýs s bylinkami

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
10min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

244 kalorií
0.0g cukrů
27.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Platýse nařízneme na kůži. Osolíme a opepříme ho.
Z utřeného česneku, poloviny oleje, šťávy z poloviny limetky, koriandru a petrželky připravíme pastu, kterou potřeme rybu zvenku i zevnitř i do naříznutých částí.
Pečeme 10 minut na 180 °C.
Podáváme posypané koriandrem a petrželkou.

Tip k receptu

Platýse nemusíme péct dlouho.

přidejte na:
sonizna

10. 02. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyskúšam

dušanka 11. 02. 2016, 10:03

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo velmi dobre

katka16031 02. 05. 2016, 10:09

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
recept velmi dobrý aj chuťovo

palino 22. 08. 2016, 19:28

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
takto pripravený recept mi velmi chutil

Svetlana 16. 06. 2019, 19:28

Přidat komentář