Jednoduché kotlety

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

2h 5min
Čas vaření
15min

Celkový čas

2h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

318 kalorií
0.0g cukrů
31.0g tuků
5.0g bílkovin


Příprava

Naklepané, osolené kotlety opepříme a nakrájíme na nudličky. Vložíme do oleje smíchaného se sojovou omáčkou a worcesterem a dáme minimálně na 2 hodiny do chladu (nejlépe přes noc).
Na rozpálené pánvičce BEZ TUKU osmahne maso zprudka z obou stran (cca 4 minuty celkem) a na talíři posypeme povařenou osolenou cibulí nakrájenou na nudličky spolu s pórkem nakrájeným na kolečka a promícháme. Jako přílohu podáváme hranolky, tatarskou omáčku a kečup.

přidejte na:
heleen1

09. 10. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
kotlety dobré

hanka 04. 06. 2018, 20:29

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo dobrý recept na kotlety

majka 20. 06. 2018, 10:36

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
fajn kotlety

dušanka 20. 07. 2018, 20:25

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept na kotlety

katka16031 03. 10. 2018, 20:47

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept vyskúšaný, veľmi dobré kotlety

palino 13. 03. 2019, 20:05

Přidat komentář
Ajaja
Povařenou cibuli ? Nebyla by lepší osmažená ?

Ajaja 30. 12. 2009, 17:36

Chybějící obrázek
Já nakrájím na nudličky cibuli i porek a v kasrtolku mírně dusím v trošce osolené vody pod pokličkou cca 3 minuty.

heleen1 30. 12. 2009, 19:06

Ajaja
No někde jsem četla, že je to na zažívání zdravější. Mně zase chuťově vyhovuje ta smažená. Občas ale také dávám podusit cibulku na kotletu, to ale přímo na ni, když ji už dusím z druhé strany... Chuť cibulky je pak výraznější, neb není "máčená" ve vodě, ale je prolnutá se šťávou z té kotlety.

Ajaja 31. 12. 2009, 07:34