Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jednoduché kotlety

Obtížnost Čas přípravy
2h 5min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 2h 20min
Nutriční hodnoty
318 kalorií 0.0g cukrů 31.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Naklepané, osolené kotlety opepříme a nakrájíme na nudličky. Vložíme do oleje smíchaného se sojovou omáčkou a worcesterem a dáme minimálně na 2 hodiny do chladu (nejlépe přes noc).
Na rozpálené pánvičce BEZ TUKU osmahne maso zprudka z obou stran (cca 4 minuty celkem) a na talíři posypeme povařenou osolenou cibulí nakrájenou na nudličky spolu s pórkem nakrájeným na kolečka a promícháme. Jako přílohu podáváme hranolky, tatarskou omáčku a kečup.


Přidat na Pinterest
heleen1

09. 10. 2009, Recept navštíven: 2766x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Ajaja
Povařenou cibuli ? Nebyla by lepší osmažená ?

Ajaja 30. 12. 2009, 17:36

heleen1
Já nakrájím na nudličky cibuli i porek a v kasrtolku mírně dusím v trošce osolené vody pod pokličkou cca 3 minuty.

heleen1 30. 12. 2009, 19:06

Ajaja
No někde jsem četla, že je to na zažívání zdravější. Mně zase chuťově vyhovuje ta smažená. Občas ale také dávám podusit cibulku na kotletu, to ale přímo na ni, když ji už dusím z druhé strany... Chuť cibulky je pak výraznější, neb není "máčená" ve vodě, ale je prolnutá se šťávou z té kotlety.

Ajaja 31. 12. 2009, 07:34

Facebook komentáře