Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jehněčí maso s kiwi omáčkou

Obtížnost Čas přípravy
1h 20min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 2h 10min
Nutriční hodnoty
692 kalorií 24.0g cukrů 61.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Jehněčí maso opláchneme pod studenou tekoucí vodou, důkladně vysušíme a osolíme. Maso na prudko osmažíme z obou stran na 25 g másla, dokud nezačne hnědnout. Poté maso dáme do zapékací mísy, podlijeme vínem, přidáme zbytek nakrájeného másla a pečeme 50 minut v předehřáté troubě na 180 ºC. Během pečení co 15 minut poléváme vypečenou šťávou. Mezitím si z kiwi, česneku, cibule, octu, medu a vína si připravíme kiwi omáčku (viz související recept). Upečené maso vyjmeme, nakrájíme na plátky, a podáváme s připravenou kiwi omáčkou.

Bulb Tip k receptu

Pokud někomu vadí semínka z kiwi, omáčku může přecedit.


Přidat na Pinterest
Milena

22. 06. 2009, Recept navštíven: 3355x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre

11. 10. 2016, 20:04

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné jahňacie maso s omáčkou

26. 01. 2017, 19:46

Přidat komentář

Facebook komentáře