Jehněčí špíz s pórkem a zeleninou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
15min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

101 kalorií
2.0g cukrů
0.0g tuků
4.0g bílkovin


Příprava

Jehněčí maso nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme. Pórek nakrájíme na kolečka a napíchneme je spolu s masem na jehlu. Pórek napíchneme tak, abychom propíchli všechny vrstvy pórku.
Opečeme to dozlatova na olivovém oleji. Hotové přelijeme javorovým sirupem.
Chřest a fazolky povaříme 3 minuty v osolené vodě. Podáváme se špízy.

Tip k receptu

Dietní: 1358 kJ na jednu porci!

přidejte na:
sonizna

02. 02. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom dobre
palino 03. 02. 2016, 11:18
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyzera byt zaujímavý špíz
majka 03. 02. 2016, 11:33
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšali sme a celkom to bolo chutné jedlo
hanka 05. 02. 2016, 11:44
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
špíz vynikajuci
dušanka 21. 05. 2019, 11:19
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
výborný špíz
Svetlana 04. 07. 2019, 23:34