Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jehněčí špíz s pórkem a zeleninou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 25min
Nutriční hodnoty
101 kalorií 2.0g cukrů 0.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Jehněčí maso nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme. Pórek nakrájíme na kolečka a napíchneme je spolu s masem na jehlu. Pórek napíchneme tak, abychom propíchli všechny vrstvy pórku.
Opečeme to dozlatova na olivovém oleji. Hotové přelijeme javorovým sirupem.
Chřest a fazolky povaříme 3 minuty v osolené vodě. Podáváme se špízy.

Bulb Tip k receptu

Dietní: 1358 kJ na jednu porci!


Přidat na Pinterest
sonizna

02. 02. 2016, Recept navštíven: 547x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre

03. 02. 2016, 10:18

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera byt zaujímavý špíz

03. 02. 2016, 10:33

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšali sme a celkom to bolo chutné jedlo

05. 02. 2016, 10:44

Přidat komentář
katka16031
chutný špíz

katka16031 12. 08. 2016, 19:50

Facebook komentáře