Jehněčí špíz s pórkem a zeleninou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
15min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
101
kalorií
2.0g
cukrů
0.0g
tuků
4.0g
bílkovin
Příprava
Jehněčí maso nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme. Pórek nakrájíme na kolečka a napíchneme je spolu s masem na jehlu. Pórek napíchneme tak, abychom propíchli všechny vrstvy pórku.
Opečeme to dozlatova na olivovém oleji. Hotové přelijeme javorovým sirupem.
Chřest a fazolky povaříme 3 minuty v osolené vodě. Podáváme se špízy.
Tip k receptu
Dietní: 1358 kJ na jednu porci!
sonizna02. 02. 2016
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.