Kančí na brusinkách a červeném víně
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
140
kalorií
0.0g
cukrů
15.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Maso rozkrájíme na menší plátky, lehounce naklepeme, nejlépe klouby rukou, opepříme a pokapeme worcestrovou omáčkou.
Necháme odležet v chladu.
Odleželé maso vložíme na rozehřátý olej, přidáme cibuli nakrájenou na proužky a maso z obou stran orestujeme. Po chvíli podlijeme vínem, přihodíme bobkový list, nové koření, tymián a přimícháme brusinkový kompot.
Dusíme pod pokličkou, až je maso dostatečně měkké a omáčka se nám zredukuje na potřebnou hustotu.
Omáčku dochutíme solí a špetkou čerstvě mletého pepře a můžeme podávat.
25. 01. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.