Kančí na brusinkách a červeném víně

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

140 kalorií
0.0g cukrů
15.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Maso rozkrájíme na menší plátky, lehounce naklepeme, nejlépe klouby rukou, opepříme a pokapeme worcestrovou omáčkou.
Necháme odležet v chladu.
Odleželé maso vložíme na rozehřátý olej, přidáme cibuli nakrájenou na proužky a maso z obou stran orestujeme. Po chvíli podlijeme vínem, přihodíme bobkový list, nové koření, tymián a přimícháme brusinkový kompot.
Dusíme pod pokličkou, až je maso dostatečně měkké a omáčka se nám zredukuje na potřebnou hustotu.
Omáčku dochutíme solí a špetkou čerstvě mletého pepře a můžeme podávat.

přidejte na:
Chybí obrázek

25. 01. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vynikajuci recept

04. 05. 2016, 10:18

Chybí obrázek
vyzera to byt velmi chutne a dobre jedlo

27. 05. 2016, 18:49

Chybí obrázek
je to vyborná špecialita

08. 11. 2016, 20:02

Chybí obrázek
dobrá lahodná masova špecialita

03. 01. 2017, 20:22

Chybí obrázek
lahodné jedenie

07. 10. 2017, 21:35

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.