Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kančí na brusinkách a červeném víně

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
140 kalorií 0.0g cukrů 15.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Maso rozkrájíme na menší plátky, lehounce naklepeme, nejlépe klouby rukou, opepříme a pokapeme worcestrovou omáčkou.
Necháme odležet v chladu.
Odleželé maso vložíme na rozehřátý olej, přidáme cibuli nakrájenou na proužky a maso z obou stran orestujeme. Po chvíli podlijeme vínem, přihodíme bobkový list, nové koření, tymián a přimícháme brusinkový kompot.
Dusíme pod pokličkou, až je maso dostatečně měkké a omáčka se nám zredukuje na potřebnou hustotu.
Omáčku dochutíme solí a špetkou čerstvě mletého pepře a můžeme podávat.


Přidat na Pinterest
Angel 666

25. 01. 2012, Recept navštíven: 10315x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuci recept

04. 05. 2016, 10:18

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera to byt velmi chutne a dobre jedlo

27. 05. 2016, 18:49

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vyborná špecialita

08. 11. 2016, 20:02

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá lahodná masova špecialita

03. 01. 2017, 20:22

Přidat komentář

Facebook komentáře