Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kapr burgundský

Obtížnost Čas přípravy
0min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 0min
Nutriční hodnoty
464 kalorií 0.0g cukrů 41.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Při kuchání kapra zachytíme do trochy vína krev. Každou porci osolíme a necháme v chladu asi 2 hodiny odležet. Pak jej podusíme s cibulí pokrájenou na kolečka a kořením. Maso vyndáme, omáčku procedíme, přidáme víno s krví, máslo obalené v mouce, rozsekanou sardelku a kapary. Vše svaříme a nalijeme na rybu.


Přidat na Pinterest
bookmen

06. 02. 2012, Recept navštíven: 1522x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept na kapra

13. 04. 2016, 09:16

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná príprava kapra

21. 12. 2016, 13:06

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo vyborný kapor

19. 01. 2017, 16:08

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept ako urobiť chutného kapra

17. 04. 2018, 14:15

Přidat komentář

Facebook komentáře