Kapr burgundský

Obtížnost

Čas přípravy

0min
Čas vaření
0min

Celkový čas

0min

Porce


Nutriční hodnoty

464 kalorií
0.0g cukrů
41.0g tuků
6.0g bílkovin


Příprava

Při kuchání kapra zachytíme do trochy vína krev. Každou porci osolíme a necháme v chladu asi 2 hodiny odležet. Pak jej podusíme s cibulí pokrájenou na kolečka a kořením. Maso vyndáme, omáčku procedíme, přidáme víno s krví, máslo obalené v mouce, rozsekanou sardelku a kapary. Vše svaříme a nalijeme na rybu.

přidejte na:
Chybí obrázek

06. 02. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyborný recept na kapra

13. 04. 2016, 09:16

Chybí obrázek
chutná príprava kapra

21. 12. 2016, 13:06

Chybí obrázek
chuťovo vyborný kapor

19. 01. 2017, 16:08

Chybí obrázek
recept ako urobiť chutného kapra

17. 04. 2018, 14:15

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.