
Kapr na dovolené
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
870
kalorií
4.0g
cukrů
5.0g
tuků
26.0g
bílkovin
Příprava
Omyté a osušené filety nakrájíme na díly, lehce osolíme a obalíme v hladké mouce. Obalené porce osmažíme na pánvi. Rajčata oloupeme a nakrájíme na kousky, rozkrájíme olivy a omyjeme tymián. V kastrolku smícháme šťávu z citrónu, mléko, česnek a sýr, vše zahřejeme, aby se sýr rozpustil. Poté do omáčky přidáme rajčata, olivy a tymián.
Jiřulka16. 02. 2010
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Svetlana 19. 05. 2018, 19:10

katka16031 26. 07. 2018, 19:48

dušanka 07. 02. 2020, 22:36
Komentáře
Přidat komentář© 2022, Railsformers, s.r.o.
Angel 666 16. 02. 2010, 18:31
Jiřulka 16. 02. 2010, 18:36