Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kapr na dovolené

Kapr na dovolené
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 10min , porce

870 kalorií, 4.0g cukrů, 5.0g tuků, 26.0g bílkovin

Příprava

Omyté a osušené filety nakrájíme na díly, lehce osolíme a obalíme v hladké mouce. Obalené porce osmažíme na pánvi. Rajčata oloupeme a nakrájíme na kousky, rozkrájíme olivy a omyjeme tymián. V kastrolku smícháme šťávu z citrónu, mléko, česnek a sýr, vše zahřejeme, aby se sýr rozpustil. Poté do omáčky přidáme rajčata, olivy a tymián.

Jiřulka

16. 02. 2010, Recept navštíven: 1272x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kapr na dovolené

Kapr na dovolené

Omyté a osušené filety nakrájíme na díly, lehce osolíme a obalíme v hladké mouce. Obalené porce osmažíme na...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kapr na dovolené Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Angel 666
Ta rajčata se nechají v omáčce jen prohřát nebo se tam rozdusí?

Angel 666 16. 02. 2010, 18:31

Jiřulka
Jen prohřát. Můžeš i podusit, ale není to ono.

Jiřulka 16. 02. 2010, 18:36

Facebook komentáře