Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kapr na dovolené

Kapr na dovolené

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 10min
Nutriční hodnoty
870 kalorií 4.0g cukrů 5.0g tuků 26.0g bílkovin

Příprava

Omyté a osušené filety nakrájíme na díly, lehce osolíme a obalíme v hladké mouce. Obalené porce osmažíme na pánvi. Rajčata oloupeme a nakrájíme na kousky, rozkrájíme olivy a omyjeme tymián. V kastrolku smícháme šťávu z citrónu, mléko, česnek a sýr, vše zahřejeme, aby se sýr rozpustil. Poté do omáčky přidáme rajčata, olivy a tymián.


Jiřulka

16. 02. 2010, Recept navštíven: 1380x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Angel 666
Ta rajčata se nechají v omáčce jen prohřát nebo se tam rozdusí?

Angel 666 16. 02. 2010, 18:31

Jiřulka
Jen prohřát. Můžeš i podusit, ale není to ono.

Jiřulka 16. 02. 2010, 18:36

Facebook komentáře