Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kapr po mlynářsku

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 55min
Nutriční hodnoty
432 kalorií 1.0g cukrů 25.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Porce kapra osolíme, pomoučníme a okmínujeme, vložíme na rozehřátý olej a opečeme po obou stranách dočervena. Těsně před podáváním porce přelijeme rozehřátým máslem, pokapeme citronem a posypeme nasekanou petrželkou.

Bulb Tip k receptu

brambory vařené,máslem maštěné.


Přidat na Pinterest
Evík

15. 04. 2010, Recept navštíven: 3249x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tato úprava kapra je jednoduchá a trvá chvilku (máme-li dostatečně velkou pánev). Kapr zůstává šťavnatý a je dobrý i po studenu.

23. 09. 2012, 12:03

Přidat komentář
Ajaja
Já nedávám kmín, ale papriku a česnek...

Ajaja 15. 04. 2010, 17:00

Facebook komentáře