Kapr po mlynářsku

Obtížnost

Čas přípravy

25min
Čas vaření
30min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

432 kalorií
1.0g cukrů
25.0g tuků
6.0g bílkovin


Příprava

Porce kapra osolíme, pomoučníme a okmínujeme, vložíme na rozehřátý olej a opečeme po obou stranách dočervena. Těsně před podáváním porce přelijeme rozehřátým máslem, pokapeme citronem a posypeme nasekanou petrželkou.

Tip k receptu

brambory vařené,máslem maštěné.

přidejte na:
Chybí obrázek

15. 04. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Ajaja
Tato úprava kapra je jednoduchá a trvá chvilku (máme-li dostatečně velkou pánev). Kapr zůstává šťavnatý a je dobrý i po studenu.

23. 09. 2012, 12:03

Chybí obrázek
nenaročná príprava a celkový výsledok výborný

03. 03. 2018, 19:39

Chybí obrázek
velmi dobre urobený kapor

23. 03. 2018, 13:18

Přidat komentář
Ajaja
Já nedávám kmín, ale papriku a česnek...

Ajaja 15. 04. 2010, 17:00

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.