Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kapr po mlynářsku

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 55min , porce

432 kalorií, 1.0g cukrů, 25.0g tuků, 6.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Porce kapra osolíme, pomoučníme a okmínujeme, vložíme na rozehřátý olej a opečeme po obou stranách dočervena. Těsně před podáváním porce přelijeme rozehřátým máslem, pokapeme citronem a posypeme nasekanou petrželkou.

Bulb Tip k receptu

brambory vařené,máslem maštěné.

Evík

15. 04. 2010, Recept navštíven: 3076x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kapr po mlynářsku

Kapr po mlynářsku

Porce kapra osolíme, pomoučníme a okmínujeme, vložíme na rozehřátý olej a opečeme po obou stranách dočerven...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kapr po mlynářsku Link-arrow

Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tato úprava kapra je jednoduchá a trvá chvilku (máme-li dostatečně velkou pánev). Kapr zůstává šťavnatý a je dobrý i po studenu.

23. 09. 2012, 12:03

Přidat komentář
Ajaja
Já nedávám kmín, ale papriku a česnek...

Ajaja 15. 04. 2010, 17:00

Facebook komentáře