Kapří hranolky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

1h 40min

Porce


Nutriční hodnoty

2221 kalorií
0.0g cukrů
152.0g tuků
26.0g bílkovin


Příprava

Kapra přepůlíme, půlky vykostíme a z filetů nakrájíme nudličky ve velikosti hranolků (asi 1 cm x 5 cm).
Kousky vložíme do misky, osolíme, pokapeme citronem a okořeníme pepřem, drceným kmínem, česnekem a zázvorem.
Necháme nejméně hodinu odležet v chladu.
Bílky našleháme vidličkou a přilijeme do misky k masu. Důkladně promícháme.
Strouhanku smícháme se Solamylem a jednotlivé hranolky obalujeme ve směsi. Smažíme v rozehřátém oleji dozlatova.

Tip k receptu

Můžeme podávat bez přílohy, jen se zeleninovým salátem a vhodným dresinkem.

přidejte na:
Angel 666

15. 05. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Děláváme jen přidávám špetku koření na ryby.
Přidané ingredience: špetka koření na ryby
maruskaji 06. 03. 2013, 23:31
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
tiež pridavam korenie na ryby , recept dobrý
dušanka 04. 12. 2016, 21:39
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobré a chutné s korením na ryby
majka 13. 03. 2017, 21:00
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobrá príprava kapra
palino 30. 03. 2017, 12:00
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept s kaprom
Svetlana 03. 03. 2020, 20:46