Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Karbanátky na jablkách

Karbanátky na jablkách

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 45min
Nutriční hodnoty
1608 kalorií 0.0g cukrů 97.0g tuků 147.0g bílkovin

Příprava

Smícháme maso, vejce, strouhanku a hořčici a dochutíme solí a pepřem. Vytvarujeme 8 karbenátků. Na pánvi zahřejeme olej a karbenátky opékáme z každé strany 4-5 min, vyjmeme a uchováme teplé. Mezitím omyjeme jablko, vyjádříme a nakrájíme na plátky. Podusíme ve výpeku. Oloupeme cibuli, nakrájíme na kolečka, přidáme k jablku a opékáme dozlatova. Zalijeme 400 ml vody a přivedeme k varu, přidáme šťávu k masu a za stálého míchání přivedeme k varu. Zahustíme jíškou a dochutíme solí a pepřem. Podáváme s bramborovou kaší zdobenou bylinkami.


12. 08. 2010, Recept navštíven: 1331x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře