Karbanátky na jablkách

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
25min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

1608 kalorií
0.0g cukrů
97.0g tuků
147.0g bílkovin


Příprava

Smícháme maso, vejce, strouhanku a hořčici a dochutíme solí a pepřem. Vytvarujeme 8 karbanátků. Na pánvi zahřejeme olej a karbanátky opékáme z každé strany 4-5 min, vyjmeme a uchováme teplé.

Mezitím omyjeme jablko, vyjádříme a nakrájíme na plátky. Podusíme ve výpeku. Oloupeme cibuli, nakrájíme na kolečka, přidáme k jablku a opékáme dozlatova. Zalijeme 400 ml vody a přivedeme k varu, přidáme šťávu k masu a za stálého míchání přivedeme k varu. Zahustíme jíškou a dochutíme solí a pepřem. Podáváme s bramborovou kaší zdobenou bylinkami.

přidejte na:

12. 08. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
karbonátky pripravene velmi chutne
dušanka 05. 01. 2018, 20:17
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutí to výborne
majka 05. 04. 2018, 23:01