Karbanátky na jablkách
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
25min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
1608
kalorií
0.0g
cukrů
97.0g
tuků
147.0g
bílkovin
Příprava
Smícháme maso, vejce, strouhanku a hořčici a dochutíme solí a pepřem. Vytvarujeme 8 karbanátků. Na pánvi zahřejeme olej a karbanátky opékáme z každé strany 4-5 min, vyjmeme a uchováme teplé.
Mezitím omyjeme jablko, vyjádříme a nakrájíme na plátky. Podusíme ve výpeku. Oloupeme cibuli, nakrájíme na kolečka, přidáme k jablku a opékáme dozlatova. Zalijeme 400 ml vody a přivedeme k varu, přidáme šťávu k masu a za stálého míchání přivedeme k varu. Zahustíme jíškou a dochutíme solí a pepřem. Podáváme s bramborovou kaší zdobenou bylinkami.
12. 08. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.