Kaštanový pudink
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
2108
kalorií
3.0g
cukrů
104.0g
tuků
22.0g
bílkovin
Příprava
V miske ušľaháme maslo, pridáme žĺtky, uvarené a postrúhané gaštany, cukor, olúpané a nadrobno posekané mandle a lyžičku strúhanej citrónovej kôry. Dobre premiešame, pridáme tuhy sneh z 2 bielkov a dáme do pudingovej formy vymastenej maslom. Varíme v rúre vo vodnom kúpeli asi 50-60 minút. Vyklopíme na misu, prelejeme polevou a podávame.
Tip k receptu
Polevu si spravíme z 100 ml pomarančovej šťavy a 100 g cukru zohriatej pod bod varu.
Jozef21. 10. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.