Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kaštanový pudink

Kaštanový pudink

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
2108 kalorií 3.0g cukrů 104.0g tuků 22.0g bílkovin

Příprava

V miske ušľaháme maslo, pridáme žĺtky, uvarené a postrúhané gaštany, cukor, olúpané a nadrobno posekané mandle a lyžičku strúhanej citrónovej kôry. Dobre premiešame, pridáme tuhy sneh z 2 bielkov a dáme do pudingovej formy vymastenej maslom. Varíme v rúre vo vodnom kúpeli asi 50-60 minút. Vyklopíme na misu, prelejeme polevou a podávame.

Bulb Tip k receptu

Polevu si spravíme z 100 ml pomarančovej šťavy a 100 g cukru zohriatej pod bod varu.


Jozef

20. 10. 2010, Recept navštíven: 1674x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahodný, jemný gaštanový puding

24. 08. 2017, 20:29

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo lahodný puding

23. 09. 2017, 18:01

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
puding je chuťovo perfektný

17. 02. 2018, 17:54

Přidat komentář

Facebook komentáře