Katův meč
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
288
kalorií
9.0g
cukrů
3.0g
tuků
3.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na nudličky, osmahneme na oleji, podlijeme trochou vody a udusíme do poloměkka. Pak přidáme lečo, na malé kostičky nakrájené okurky, nakrájené feferóny nebo čili, kečup, hořčici, směs osolíme a opepříme. Udusíme doměkka.
Podáváme s bramborovými hranolky a tatarskou omáčkou.
25. 04. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: nakonec dávám špetku parmezánu
maruskaji 23. 02. 2013, 21:38
© 2024, Railsformers s.r.o.