Katův meč

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

288 kalorií
9.0g cukrů
3.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na nudličky, osmahneme na oleji, podlijeme trochou vody a udusíme do poloměkka. Pak přidáme lečo, na malé kostičky nakrájené okurky, nakrájené feferóny nebo čili, kečup, hořčici, směs osolíme a opepříme. Udusíme doměkka.
Podáváme s bramborovými hranolky a tatarskou omáčkou.

přidejte na:
uschi3

25. 04. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Dělávám podobně jen na závěr přidávám špetku parmezánu dodá jídlu zase trošku jiný chuťový rozměr.
Přidané ingredience: nakonec dávám špetku parmezánu

maruskaji 23. 02. 2013, 20:38

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrý chutný recept

dušanka 26. 09. 2016, 18:18

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobre zvolene suroviny, recept je chutný

hanka 08. 11. 2016, 20:23

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
s parmezánom je to výborné a velmi chutné

palino 10. 08. 2017, 20:22

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept dobrý , chutný

majka 10. 08. 2017, 20:31

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšané, dobré

Svetlana 27. 11. 2017, 21:28

Přidat komentář