Kedlubny na kyselo
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
670
kalorií
3.0g
cukrů
16.0g
tuků
16.0g
bílkovin
Příprava
Kedlubny očistíme, pár lepších listů oddělíme a spaříme. Očištěné kedlubny nakrájíme na nudličky a dáme vařit se solí, octem a pepřem. Spařené listy nakrájíme na nudličky a necháme na straně. Uděláme světlou olejovou jíšku, přidáme do měkkých kedluben, dochutíme citrónovou šťávou, povaříme a dáme pokrájené kedlubnové listy. Dosolíme dle potřeby a podáváme s pečivem.
Pozor!! Kedlubny použít normální, ne giganty.
28. 05. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.