Krevetová rýže
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
204
kalorií
6.0g
cukrů
16.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Rýži dáme vařit podle návodu.
V pánvi rozehřejeme olej, vhodíme krevety, bílou část pórku, nakrájenou na nudličky, předem namočené čínské houby, pokrájené na menší kousky, lusky cukrového hrášku, bambusové výhonky a vše krátce restujeme, zelenina musí zůstat křupavá. Po chvíli zakapeme kečupem, sojovou omáčkou, opepříme a dochutíme solí.
Hotovou směs smícháme s uvařenou rýží a můžeme podávat.
Tip k receptu
Další varianta rychlé večeře. Do pokrmu můžeme přidat mimo krevet i směs mořských plodů.
Angel 66605. 01. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.