Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Krevetový salát s rýží

Krevetový salát s rýží

Obtížnost Čas přípravy
45min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 1h 0min
Nutriční hodnoty
720 kalorií 0.0g cukrů 2.0g tuků 51.0g bílkovin

Příprava

Rýži uvaříme v osolené vodě. Až je rýže uvařená, vodu pořádně slijeme. Smícháme olej, bazalku, citrónovou šťávu, šafrán, sůl a pepř. Takto vytvořenou zálivku promícháme s rýží, dokud je rýže stále teplá a necháme vychladnout. Cibulku nakrájíme na tenká kolečka nebo proužky. Vše promícháme. Ozdobíme nasekanou petrželkou.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s křehkým toastem. Můžeme dochutit i jinou letní zeleninou nebo salátem.


Martina Třetinová

20. 04. 2009, Recept navštíven: 4068x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý a velmi chutný šalát

20. 08. 2016, 19:30

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept určite vyskúšam

26. 02. 2017, 13:52

Přidat komentář
Jozef
Taketo jedlo si viem predstaviť večer v taverne na pláži.Výborne, ďakujem.Jozef

Jozef 24. 06. 2010, 08:50

Facebook komentáře