Chybějící obrázek

Krevetový salát s rýží

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

45min
Čas vaření
15min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

720 kalorií
0.0g cukrů
2.0g tuků
51.0g bílkovin


Příprava

Rýži uvaříme v osolené vodě. Až je rýže uvařená, vodu pořádně slijeme. Smícháme olej, bazalku, citrónovou šťávu, šafrán, sůl a pepř. Takto vytvořenou zálivku promícháme s rýží, dokud je rýže stále teplá a necháme vychladnout. Cibulku nakrájíme na tenká kolečka nebo proužky. Vše promícháme. Ozdobíme nasekanou petrželkou.

Tip k receptu

Podáváme s křehkým toastem. Můžeme dochutit i jinou letní zeleninou nebo salátem.

přidejte na:
Martina Třetinová

20. 04. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
zaujímavý a velmi chutný šalát

hanka 20. 08. 2016, 19:30

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept určite vyskúšam

dušanka 26. 02. 2017, 13:52

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to chutný šalát

majka 28. 08. 2019, 20:24

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrá kombinácia, chutí veľmi dobre

Svetlana 06. 09. 2019, 17:01

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Taketo jedlo si viem predstaviť večer v taverne na pláži.Výborne, ďakujem.Jozef

Jozef 24. 06. 2010, 08:50