Krevetový salát s rýží
Obtížnost
Čas přípravy
45min
Čas vaření
15min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
720
kalorií
0.0g
cukrů
2.0g
tuků
51.0g
bílkovin
Příprava
Rýži uvaříme v osolené vodě. Až je rýže uvařená, vodu pořádně slijeme. Smícháme olej, bazalku, citrónovou šťávu, šafrán, sůl a pepř. Takto vytvořenou zálivku promícháme s rýží, dokud je rýže stále teplá a necháme vychladnout. Cibulku nakrájíme na tenká kolečka nebo proužky. Vše promícháme. Ozdobíme nasekanou petrželkou.
Tip k receptu
Podáváme s křehkým toastem. Můžeme dochutit i jinou letní zeleninou nebo salátem.
Martina Třetinová20. 04. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.