Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Krůta královny Viktorie

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
792 kalorií 0.0g cukrů 45.0g tuků 86.0g bílkovin

Příprava

Prsa nakrájíme na kostičky, dáme do misky, osolíme, opepříme, zakapeme 1 lžící pomerančové šťávy a necháme asi 1 hodinu odležet v chladu.
V hlubší pánvi rozehřejeme olej a maso začneme restovat. K poloměkkému masu přihodíme papriku a cibuli, oboje nakrájené na proužky. Po chvíli přidáme nasekané stroužky česneku, rajče nakrájené na malé kostičky a hrášek. Směs zalijeme vínem, asi 3 lžícemi pomerančové šťávy a přimícháme lžičku pomerančové kůry.
Když je maso měkké, pánev odstavíme z tepla a opatrně po lžičkách vmícháme zakysanou smetanu. Dosolíme, dopepříme a můžeme podávat.
Podáváme s rýží.


Přidat na Pinterest
Angel 666

31. 05. 2012, Recept navštíven: 2034x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
fantastická chuť

14. 03. 2016, 11:43

Přidat komentář

Facebook komentáře