Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kufty

Kufty
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

1092 kalorií, 0.0g cukrů, 56.0g tuků, 117.0g bílkovin

Příprava

Mleté maso osolíme, opepříme a vymícháme s vejcem na hustou směs. Přidáme prolisovaný česnek, nadrobno nakrájenou cibuli, jemně nasekanou petrželku. Dle potřeby zahustíme strouhankou. Ze směsi utvoříme válečky, které napíchneme na špejli, dáme do pekáčku, který jsme vymazali olejem a dáme péct. Pečeme cca 20 minut při 180 °C.

Bulb Tip k receptu

Můžeme podávat s majonézou (viz související recepty).

Beruska64

09. 12. 2009, Recept navštíven: 2056x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kufty

Kufty

Mleté maso osolíme, opepříme a vymícháme s vejcem na hustou směs. Přidáme prolisovaný česnek, nadrobno nakr...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kufty Link-arrow
Thumb.1264002008-3753

Domácí housky

K trošce vlažného mléka přidáme kvasnice, trochu mouky a vyrobíme tak kvásek, který necháme vykynout. Poté ...

Thumb.chleba

Domácí chléb kmínový

Připravíme si kvásek – do vlažného mléka rozdrobíme kvasnice, zasypeme je lžičkou cukru a necháme v teple v...

Thumb.1210

Vícezrnný domácí chléb

Nejprve si připravíme kvásek: do půl decilitru teplé vody rozdrobíme droždí, zasypeme cukrem a necháme v te...


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskušam

05. 10. 2016, 21:36

Přidat komentář
Thumb
Beruska, trochu jste si poplétla krajinu původu tohoto jídla.

Giorgio 12. 01. 2013, 19:57

Facebook komentáře