Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kuře na francouzský způsob

Kuře na francouzský způsob
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 55min , porce

1692 kalorií, 2.0g cukrů, 85.0g tuků, 173.0g bílkovin

Příprava

Kurča rozporcujeme, dobre omyjeme a stiahneme s neho kožu. Osolíme, potrieme cesnakom, obalíme v múke, v rozšľahaných žĺtkoch a v tuhom snehu, ktorý sme vyšľahali z 4 bielkov. Vyprážame na rozpálenom olivovom oleji do zlatista. Ako prílohu podávame zemiakovú kašu a dusenú špargľu.

Bulb Tip k receptu

Kurča musí byť mladé.

Jozef

25. 07. 2010, Recept navštíven: 1944x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kuře na francouzský způsob

Kuře na francouzský způsob

Kurča rozporcujeme, dobre omyjeme a stiahneme s neho kožu. Osolíme, potrieme cesnakom, obalíme v múke, v ro...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kuře na francouzský způsob Link-arrow
Thumb

Bramborové hranolky

Brambory omyjeme, oškrábeme a nakrájíme na hranolky (středně silné proužky). Nakrájené hranolky opláchneme ...

Thumb

Pečené brambory s máslem

Brambory dobře omyjeme, neloupeme je. Nakrájíme je na tenká kolečka, která rozložíme na plech vyložený pečí...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře