Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí pánev s nádechem Indie

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
1096 kalorií 0.0g cukrů 7.0g tuků 145.0g bílkovin

Příprava

Prsa rozkrájíme na menší plátky a opečeme je na rozehřátém oleji. Opečené plátky masa vyndáme z pánve a odložíme do tepla.
Na olej po opékání masa vhodíme cibuli a česnek, oboje nasekané nadrobno, orestujeme, přidáme rajčata nakrájená na malé kostičky, chvilku opékáme, pak zalijeme smetanou a přidáme všechno koření.
Brambory neloupeme, jen je dobře vydrhneme pod tekoucí vodou, překrájíme na čtvrtky a přidáme do pánve. Podle potřeby ještě lehce zředíme vodou, přiklopíme pokličkou a 10 minut dusíme. Po 10 minutách do pánve přidáme opečené plátky masa, dobře promícháme a pod pokličkou necháme ještě 5 minut dodusit na mírném ohni.

Bulb Tip k receptu

Množství koření nepřeháníme, muškátu, skořice a hřebíčku stačí jen jedna středně velká špetka. Ale díky koření je hotové jídlo úžasně voňavé a moc dobré :o).


Přidat na Pinterest
Angel 666

09. 05. 2012, Recept navštíven: 2323x


Přidat recenzi
Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Za me velmi dobre. Moc mi chutnalo.

Jakib 22. 11. 2016, 18:40

Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Za mě dobré, mohu doporučit.

Pilulkin 23. 12. 2016, 18:40

Přidat komentář

Facebook komentáře