Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kuřecí pekáček se zelím

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 20min , porce

1448 kalorií, 0.0g cukrů, 81.0g tuků, 41.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Pekáček vymažeme olejem, na dno rozložíme kyselé zelí, které můžeme trochu překrájet.
Na zelí dáme oloupané brambory nakrájené na plátky nebo menší kostky. Vrstvu lehce osolíme a posypeme kmínem. Na brambory naklademe oloupané a na plátky nakrájené stroužky česneku a plátky anglické slaniny.
Nakonec nahoru položíme osolená a okmínovaná stehýnka. Vše pokapeme olejem a podlijeme vínem.
Pekáček přiklopíme a pečeme při 200°C asi 50 minut. Po této době odkryjeme a dopékáme, až mají stehýnka zlatavou barvu a brambory jsou měkké.
Na talíři štědře posypeme sekanou pažitkou.

Angel 666

28. 09. 2010, Recept navštíven: 2509x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kuřecí pekáček se zelím

Kuřecí pekáček se zelím

Pekáček vymažeme olejem, na dno rozložíme kyselé zelí, které můžeme trochu překrájet. Na zelí dáme oloupan...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kuřecí pekáček se zelím Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
MARIKA
moc dobre

MARIKA 23. 10. 2010, 08:46

Jozef
Vynikajúce,odskúšané.Navrhujem vyskúšať z údenými stehnami.Jozef.

Jozef 28. 10. 2010, 18:01

Facebook komentáře