Kuřecí soté s chřestem v omeletě
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
1345
kalorií
41.0g
cukrů
37.0g
tuků
161.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme a posypeme vegetou. Konce chřestu odlomíme a nakrájíme na 4 cm kousky, žampiony a kukuřici slijeme, celer a papriku nakrájíme na kostičky. Na oleji maso prudce osmahneme, posypeme hladkou moukou a přilijeme trochu vývaru, přidáme celer, papriku, žampiony, chřest /špičky přidáme až nakonec/ a orestujeme. Po chvilce přidáme i kukuřici a špičky chřestu, dochutíme hořčicí, solí a pepřem, můžeme dochutit také rajčatovým pyré nebo smetanou. Prohřejeme a odložíme. Vejce rozšleháme se solí a pepřem a na kapce oleje pripravíme omelety. Na talíři omeletu naplníme soté, podáváme s bramborami nebo rýží a zeleninou.
uschi304. 08. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.