Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí soté s chřestem v omeletě

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
1345 kalorií 41.0g cukrů 37.0g tuků 161.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme a posypeme vegetou. Konce chřestu odlomíme a nakrájíme na 4 cm kousky, žampiony a kukuřici slijeme, celer a papriku nakrájíme na kostičky. Na oleji maso prudce osmahneme, posypeme hladkou moukou a přilijeme trochu vývaru, přidáme celer, papriku, žampiony, chřest /špičky přidáme až nakonec/ a orestujeme. Po chvilce přidáme i kukuřici a špičky chřestu, dochutíme hořčicí, solí a pepřem, můžeme dochutit také rajčatovým pyré nebo smetanou. Prohřejeme a odložíme. Vejce rozšleháme se solí a pepřem a na kapce oleje pripravíme omelety. Na talíři omeletu naplníme soté, podáváme s bramborami nebo rýží a zeleninou.


Přidat na Pinterest
uschi3

04. 08. 2010, Recept navštíven: 3628x

Podobné recepty


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

20. 09. 2016, 21:33

Přidat komentář

Facebook komentáře