Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí steak s játrovou směsí

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1496 kalorií 2.0g cukrů 112.0g tuků 107.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí řízky rozkrojíme podélně napůl, aby nebyly příliš hrubé (menší nemusíme). Naklepeme, okraje po obvodu nařízneme, aby se nekroutily a osolíme. Dáme na pánev s rozpáleným olejem a posypeme kořením na kuře. Osmažíme z jedné strany, obrátíme a druhou stranu pokapeme sójovou omáčkou. Opečeme do měkka a přeložíme na plech. Připravíme si játrovou směs. Kuřecí játra nakrájíme nadrobno, osmažíme na cibulce, osolíme, okmínujeme a zalijeme rozšlehanými vejci. Mícháme do zhoustnutí vajec. Pak tuto směs rozprostřeme na maso a zasypeme nastrouhaným sýrem. Dáme do rozehřáté trouby a necháme zapéct do rozpuštění sýra. Podáváme s různě upravenými brambory a zeleninou.

Bulb Tip k receptu

Kdo nemá rád játra, může stejným způsobem připravit třeba houby.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

04. 09. 2015, Recept navštíven: 1193x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Vynikající NÁPAD

06. 09. 2015, 19:38

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvele

20. 09. 2015, 18:57

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

30. 09. 2015, 19:03

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

11. 10. 2015, 18:02

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný steak

15. 10. 2015, 20:49

Přidat komentář

Facebook komentáře