Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Květák na smetaně a víně

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 25min
Nutriční hodnoty
220 kalorií 0.0g cukrů 24.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Šalotku a šafrán nakrájíme nadrobno. Vložíme do pánve a restujeme na rozehřátém másle do měkka asi 3 minuty. Přilijeme víno, smetanu, vodu, přivedeme k varu a přidáme růžičky uvařeného květáku. Zakryjeme pánev a necháme 5 provařit. Dochutíme solí a pepřem.


Přidat na Pinterest
LUSYLIE

09. 09. 2013, Recept navštíven: 1692x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Zajímavá kombinace.

17. 12. 2014, 08:52

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skoro dietne jedlo

27. 01. 2016, 11:09

Přidat komentář

Facebook komentáře