Květák na smetaně a víně

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
10min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

220 kalorií
0.0g cukrů
24.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Šalotku a šafrán nakrájíme nadrobno. Vložíme do pánve a restujeme na rozehřátém másle do měkka asi 3 minuty. Přilijeme víno, smetanu, vodu, přivedeme k varu a přidáme růžičky uvařeného květáku. Zakryjeme pánev a necháme 5 provařit. Dochutíme solí a pepřem.

přidejte na:
Chybí obrázek

09. 09. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Zajímavá kombinace.

17. 12. 2014, 08:52

Chybí obrázek
skoro dietne jedlo

27. 01. 2016, 11:09

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.