Karbanátky dušené na smetaně s květákem
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
20min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
3312
kalorií
1.0g
cukrů
228.0g
tuků
105.0g
bílkovin
Příprava
Mleté maso osolíme a promícháme s kořením, vejci a strouhankou. Z hmoty tvoříme karbanátky,které upečeme na oleji. Uchováme je v teple. Výpek zalijeme vodou, přidáme kysanou smetanu, ve které jsme rozkvedlali mouku a povaříme. Dochutíme a do omáčky vložíme karbanátky a květák, který jsme uvařili v osolené vodě a rozdělili na růžičky. Společně krátce podusíme a podáváme s brambory.
Evík05. 09. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.